Fiat 126p - do Programu w TVN - "Dzień Dobry TVN"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam poszukuje pilnie właścicieli samochodów 126p z przeróbkami....zewnętrznymi... Czy ,ktoś ma może telefon do właściciela Fiat 126p Coupe Sport (żółty) ,126p Porsche czerwony), Cabrio Kamila (czerwony ) . Jeżeli ma ktoś jeszcze coś ciekawego to proszę o kontakt na r.wojtczak@tvn.pl

**************************************************************************************************************

Potrzebuje koło 4-6 samochodów ... Chcemy zaprosić właścicieli do studia do warszawy .... Program to "Dzięń Dobry TVN" - nagranie jest w tą niedzielę... koło 9.00 .Zwracamy koszty podóży waszymi samochodami ,gdyby był jakiś problem ,że nie jeździ to pozoataje laweta,którę my zamawiamy.... Pozdrawiam REMIX

o tuningi maluchow na tym forum bedzie ciezko

tu tylko rajdowki albo klasyki spojlerów u nas niet

ale za to mamy naprawde pieknie utrzymane Klasyczne maluszki z lat `70 oraz rajdowe potworki Które wzbudzą napewno niemniejsze zainteresowanie

W takim razie może ,kotś z was wie gdzie mogę szukac takich wynalazków...?? Program jest w niedziele 29.11.2006 koło 9.00,wiec czasu mało...bedzie historia 126p...a,a potem goście w studio na żywo....szukam ich...Pozdrawiam remix

Historia nie o palastiku tylko o 126p ...chyba ,że w 1973 był już plastik do 126p, a to sorry,będzie trzeba powiedzieć to.....hmm ciekawe jakie korzenie ma plastki do 126p...Remix

Nie jedzcie tak po bandzie !! Pokazcie swoje MALUSZKI temu Panu, moze pojda wlasnie we wlasciwym kierunku... Sprobujcie Panowie bo jest sens, to szansa na promocje Was samych jak i barw naszego klubu.

Remix jesli to Ty jestes w jakis sposob odpowiedzialny za zorganizowanie bolidow na nagranie programu to zadzwon do mnie badz przekaz moj numer osobie odpowiedzialnej za to.

504 444 114

Remix tego doslownie nie powiedzial, moze wlasnie to jest kwestia odpowiedniego wytlumaczenia. Do tej listy dodalbym auta Pitera i Pata a jako ciekawostke przyrodnicza "krowe"

Remix please zadzwon do mnie jutro w godzinach 8-15sta na podany nizej numer. Pozniej przez tydzien bede nieuchwytny ale moze uda sie ruszyc cos w sprawie Waszego programu przy naszej wspolpracy.

Cytat:
2006-10-25 01:20:27, borysirl pisze:
Do tej listy dodalbym auta Pitera i Pata a jako ciekawostke przyrodnicza "krowe"

tak tak zgadzam sie dzialaj borysku dzialaj ;]

Ty zreszta tez przeciez potrzebujesz kilku kilometrow Moim zdaniem jak znalazl !! Ze takie dobrodziejstwo jak TV jest w stanie zwrocic koszta paliwa i/badz zapewnic assistance.. Nic to poczekamy zobaczymy jak gosc Remix zareaguje.

Cytat:
2006-10-25 01:24:32, borysirl pisze:
Ty zreszta tez przeciez potrzebujesz kilku kilometrow Moim zdaniem jak znalazl !! Ze takie dobrodziejstwo jak TV jest w stanie zwrocic koszta paliwa i/badz zapewnic assistance.. Nic to poczekamy zobaczymy jak gosc Remix zareaguje.

moj sie do lansu w TV nie nadaje moj tylko jezdzi, nie wyglada mysle ze te 6 autek spokojnie moglibysmy wystawic biorac pod uwage liste ktora powyzej sporzadzilismy :]

no ja niestety nie powtórze występu z teledysku bo wóz rozebrany stoi

a ja przed przegladem nawet jesli by mnie tam kto zechcial, watpie sie wyrobic w taka trase

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-10-25 17:51:03 ]

No mojemu maluszkowi brakuje troche tuningu zewnetrznego ale jest wewnetrzny Choc w sumie bym pokazal go w tv-nie

Cytat:
2006-10-25 09:10:26, Pat_kdb pisze:
a mój leci do stanów do nowego teldysku 50 Cent

moge z nim leciec jako mechanik? no dobra jako pchacz na wypadek awari?? ja chce te suczki od 50centa zobaczyc

Moj niestety odpada bo to seriia, ale jakby ktos chciał zwracał koszty jestem chetny ale seria

ja napisalem maila, blisko mam moze bedzie chcial....

remix najlepiej bedzie jak zadzwonisz do borysa i ustalicie wszystko.
pozdro

moja krowa ma wjejski tunik w srodku to moze sie nada, kiedys tez bylem w terytorium szkoda tylko ze silnik w czesciach i sie sklada dziwnie powoli, kto mnie zmotywuje ?

Cytat:
2006-10-25 18:24:56, evilone pisze:
moja krowa ma wjejski tunik w srodku to moze sie nada, kiedys tez bylem w terytorium szkoda tylko ze silnik w czesciach i sie sklada dziwnie powoli, kto mnie zmotywuje ?

wyslac ci skrzynke komandosow?