KRAK-GAZ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Pytanie bardziej do chłopaków z małopolski. a mianowicie jest u nas dość sporo stacji KRAK-GAZ gdzie gaz kosztuje 2.16, a z kartą jest 10gr taniej, jeździ ktoś na tym gazie i może powiedzieć jak auto sie na nim spisuje? czy warto lać? czy nie jest to chrzczone paliwko?

szwagier tankuje tam gaz do plodka i twierdzi że ładnie mu na nim śmiga.

pytam bo zauważyłem że na BP Gaz chodzi mulnie, jak mu chce ruzszyć z kopyta to szarpnie, zamula i dopiero później się rozkręca, ale mulnie :/

a jedyne co moge u mnie wybrac to orlen,bp,krakgaz

hejka, nie wie czy to prawda, ale powtarazm za kimś, kto ma na pewno większa wiedzę w tym temacie ode mnie:
na bp, shell'u i innych większych stacjach w malopolsce mają gaz z krakgazu.....
ja mam mieszane uczucia co do gazu tankowanego kolo Tishnera...

Cytat:
2006-10-23 10:51:03, kalee pisze:
hejka, nie wie czy to prawda, ale powtarazm za kimś, kto ma na pewno większa wiedzę w tym temacie ode mnie: na bp, shell'u i innych większych stacjach w malopolsce mają gaz z krakgazu..... ja mam mieszane uczucia co do gazu tankowanego kolo Tishnera...

Ja osobiście tankowałem przez rok koło Prądnickiej, teraz po zmianie pracy na Tischnera i .... nie widzę, by był inny / gorszy niż gdzie indziej. Czasami wychodzi taniej, czasami jak na inych. Autko jeździ normalnie, po spalaniu to trudno określić bo czasami jak godzinami stojęw korkach mam 14.5 l/ 100km, ale .. w trasie koło 8-9.

Pozdrówka

ja jezdilem na tym gazie z kragazu bo jest u mie wlasnie taka stacja (woj lodzkie). po zalaniu gazu autko ma kopa i to dobrego lepszego niz na shelu czy orlenie ale to co ja zauwazylem to wylatuje mi wiecej wody z wydechu niz na gazie z innych stacji i wedlug mnie szybciej sie kaczy w baku ale to chyba porzez to ze jest mocniejszy na tym gazie hehehe bo czasmai sie wcisnie w pedal ))

cos mi sie zdaje ze bedzie przesiadka na KRAK-GAZ bo na tym z BP to zamuła konkretna a 2.19 piechota nie chodzi