Co myslicie o hayabusa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mial moze ktos stycznosc i jakie sa opinie o haysabusa 1300r bo chce sobie kupic?
dzieki

ale co to jest hayabusa? taka firma robi haczyki wędkarskie , co się ryby łowi bardzo dobre polecam, ale domyślam sie że to nie o to chodzi.

hheheh dobre motocykl

Zależy od doświadczenia. Jeżeli już zrobiłeś jednośladem wiele tysięcy kilometrów, miałeś wcześniej przynajmniej 600cm3 i dalej Ci czegoś brakuje (chodzi mi o prędkość) to śmiało, ale zastanów się bo 176 KM przy masie 238kg, mieli asfalt nieziemsko...

zalezy do czego to chcesz... Hayabusa swietnie nada sie na szybkiego turystyka... jest duza, masywna, bardzo szybka... ale tak jak powiedzialem masa to dla turystyki... jesli chcesz posmigac na 1 kole, miec lepsze przyspieszenie, pojezdzic czasem po torze, cieszyc sie z lekkosci i miec tyle samo koni ale w 50kg lzejszym motocyklu to poszukaj czegos z klasy CBR900RR, CBR1000RR

[ wiadomość edytowana przez: kauczuk-krk dnia 2006-10-17 20:28:04 ]

tak jak kauczuk-krk mowi, jesli chcesz w trasy pojezdzic to motocykl super ale na miasto to juz zastanow siem To jest kawal kloca

mialem juz kilka motocykl ale wiekszosc dragow i sie wlasnie zastanawiam bo mam okazje kupic
glownie chodzi mi o dluzsze lub krotsze trasy zadne szalenstwa grunt zeby wygodne i zeby mi dzewczyna nie odpadla z tylu
jak z awaryjnoscia co sprawdzac przy zakupie mam rocznik 2001 do kupienia za 16 tys 25tys stan niby ideal co o tym myslicie doradzcie zebym glupoty nie zrobil

dzieki wielkie

rocznik 2001 25 tys przejachane za 16tys zl

sprawdź czy podłzużnice całe z tyłu i jak działa zespolony a tak na serio to fajna maszyna ale się nie znam ...

podpowiedzcie cosik chlopaki
na essim sie znam ale na hajce nie za bardzo wiec prosze o podpowiedzi czy doobra cena i jak z awaryjnoscia i czy moge sie na nie j zabic jak sie na takim sprzecie jezdzi

ceny z allegro

wiec cos podejrzanie tanio masz do kupienia
a jezdzi sie pewnie bardzo fajnie tylko ja bym sie bal tym jezdzic

Ogólnie to jest bardzo szybki motocykl(kiedyś był najszybszym seryjnym) a wiec jezeli wczesniej jezdziles dragami to chyba se żarty robisz ;-]. Zrobisz jak chcesz, nie wiem jak jezdzisz , jak chcesz to moge ci dac namiary do znajomych ktorzy jeżdzą hayą i moga ci doradzic.
ps. na tor sie tez nadaje tylko ma cienkie hamulce

jak dla mnie za szybki za wściekły

To jest ociezala ,ale szybka bestia Jesli do turystyki a nie szalenstw to jest ok. A jesli jezdzilej juz czyms to nie ma przeszkod by miec gsxr 1300 Ogolnie motocykl ma bardzo elastyczny silniczek co daje wielka radosc z jazdy.

TU masz adres do kumpla co sciaga - jesli chcesz kupic dobry ,nie spawany,prostowany motocykl to wal do niego.

fotki of HAYABUSA

Jak tam po rozmowie z uzytkownikiem? zdecydowales sie?

jeśli nie jeździłeś na conajmniej 600 cm3, to wg mnie nie warto ryzykować. Hayabusa jest raczej dla mocnozaawansowanych w te klocki. Osobiście poleciłbym coś z CBR czy YZF.
Mam jeszcze w garage VF500 z 87r i 70KM wystarczy na 0...100 zrobić w 6sekund. Jak nie masz wprawy, to i hayabusą nie poprawisz takiego wyniku... Takie moje zdanie...

... motocykl .. piękny ..... sposób podróżowania również ..... ale do tego trzeba mieć głowe ..... i wszystko w niej poukładane .... ostatnio młody chłopak w wypadku motocyklowym stracił obydwie ręce .... .....

...leżałem w szpitalu przez pół roku na wyciągu-noga, później rok rehabilitacji, ręce obie połamane, niewiele brakowało do...
Niemniej dalej podoba mi się jazda na jednośladzie...to jak narkotyk...choć trzeba znać umiar, jak mówi Swiety....