Nowe radio ----> nowe g³osniki

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
No Panowie po zakupie nowego radia CD, mam nadzieje ze mi nie ukradna, dzis rano - zawalajac zreszta zajecia z Matematyki Wspó³czesnej- za³o¿y³em g³soniki przednie !!!

Nie by³o tak cukierkowo jak na stronie Macka GT po zdjeciu starych, i odkreceniu czarnej ramki, otwory ktore byly nijak nie pasowaly do glosnika... troche sie przerazilem przeklnalem kilka razy...

Ale do rzeczy, glosnik nie pasowal do wneki, wiec hmmm ie przykrecilem go tam za to po chwili namyslu przykrecilem glsonik do boczku drzwi, to zaczy odpowiednio wycelwoalem zeby magnes zmieniscil sie w wnece, a nastepnie przykrecilem do tego pomranaczowego tworzywa... srobki wzialem z czarnej obudowy starego glosnika

Wszystko dziala super!
Super dziwek wydowbw sie z glsoniow firmy Braun, 200W , 3-drozne, 129 cm a cena hmm tylko 60 z³

jestem bardzo happy dzis sluchalem caly ranek Nirvany montujac glosniczki ale jestem szczesliwy ale panikuje ze mi to radio ukradna.. nie wiecei jak sie mozna zabezpieczyc ?

Z tego co wiem to wiekszosc uzywa prezerwatyw

....

chodzi mi jak zabezpieczyc radio, r-a-d-i-o, R-A-D-I-O

Cytat:
2003-05-16 11:27:12, Lasombra pisze:
....

chodzi mi jak zabezpieczyc radio, r-a-d-i-o, R-A-D-I-O

A jakiej odpowiedzi oczekujesz ?

Masz panel. Zreszt± nie masz radia za 2000 z³. Mo¿esz zastosowaæ za¶lepki jak MaciekGT. Pozatym masz przyciemnione szyby...

Wiêkszo¶æ radióf ma z ty³u tak± ¶rubê do przykrêcenia do przegrody pomiêdzy silnikiem, a kabin±. Niestety przykrêcenie nie jest ³atwe (odkrêcenie równie¿) no i mo¿e wkur... gnoja z³odzieja, który za karê zdemoluje Ci samochód.

Cytat:
2003-05-16 11:05:16, Lasombra pisze:
...200W , 3-drozne, 129 cm...

129 cm... Nie dziwiê siê, ¿e nie chcia³y siê zmie¶ciæ. Nie¼le musz± kaszleæ. A jak z widoczno¶ci± na boki, nie przys³aniaj± okien?? Uwa¿aj te¿, ¿eby na parkingu magnesy nie poprzyci±ga³y ci samochodów stoj±cych obok, bo nie wsi±dziesz do fury . Chyba, ¿e masz szyber...

129 mm

JA te¿ siê u¶mia³em zw³aszcza z tego

Cytat:
Uwa¿aj te¿, ¿eby na parkingu magnesy nie poprzyci±ga³y ci samochodów stoj±cych obok

no i z tego dalej te¿

Cytat:
bo nie wsi±dziesz do fury . Chyba, ¿e masz szyber...

lasombra gdzie dorwales takie glosniki??? podaj ma priv bo sie wszyscy na nie rzuca!!!

hehe na Allegro jest ich mnostwo kazdej wielkosci i sa SUPER !! POLECAM u mnie graja swietnie, moja fascynacja nimi moze tez wynikac z tego ze wypieprzylem te fabryczne

ale co wy chceta od tych fabrycznych? Mnie tam le¿± i graj± w po¿o na jakim¶ tam Soniaku

Cytat:
2003-05-17 22:59:21, Lasombra pisze:
hehe na Allegro jest ich mnostwo kazdej wielkosci i sa SUPER !! POLECAM u mnie graja swietnie, moja fascynacja nimi moze tez wynikac z tego ze wypieprzylem te fabryczne

Szukam i znale¼æ nie moge

Mo¿e ¼le szukam

G³o¶niki na Allegro

Lasombra ale mia³e¶ jeszcze wyt³umiæ drzwi. Rolka pianki kosztuje 15z³ a starczy na 10 drzwi.... od tego jest kolosalny efekt!!!

Cytat:
2003-05-17 23:10:29, MaciekGT pisze:
G³o¶niki na Allegro

Lasombra ale mia³e¶ jeszcze wyt³umiæ drzwi. Rolka pianki kosztuje 15z³ a starczy na 10 drzwi.... od tego jest kolosalny efekt!!!

Dziêki Maciek. Bo jak szuka³em to co poda³ Lasombra to znalaz³em same szczoteczki