Wycieraczki Pony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co może być przyczyną że wycieraczki chodzą tylko na najwyższym biegu i po wyłączeniu zatrzymują się w miejscu na szybie w których ich wyłączę?Czy spalił się jakiś przekaźnik?

Witam
na temat wymiany żarówek w konsoli środkowej i usterki wycieraczek było już XX... - razy. Propnuję zaprzyjaźnić się z wyszukiwarką.

Cytat:
2006-10-23 08:18:50, dakro pisze:
Witam na temat wymiany żarówek w konsoli środkowej i usterki wycieraczek było już XX... - razy. Propnuję zaprzyjaźnić się z wyszukiwarką.

A czy widziałes taki sam problem jak moj z wycieraczkami?jezeli tak to prosze podaj gdzie bo jestem ciekawy!Skoro sam nie wiesz to nie pisz do czego słuzy wyszukajka bo ja to wiem!

Wyglada jak kłopot ze sterownikiem pod fotelem kierowcy - ewentualnie jakiś problem z "przełacznikiem podkierownicą".
Pozdrawiam.
Misio

Cytat:
2006-10-23 23:18:02, _Misio_ pisze:
Wyglada jak kłopot ze sterownikiem pod fotelem kierowcy - ewentualnie jakiś problem z "przełacznikiem podkierownicą". Pozdrawiam. Misio

Myślę ze z przelacznikiem pod kierownica jest wszystko w porzadku bo jak wlaczam to zaczyna cos pikac ale wycieraczki nie ruszaja

Znajdź taka skrzynkę pod fotelem kierowcy - może wystarczy przeczyscić styki.
Jak nie to pewnie albo szukać na allegro albo jakiegoś innego poniacza złapać i przetestować.
Pozdrawiam.
Misio