[k]bilsteiny i kilka gratów do rajdów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie jak w temacie 4 bile w dobrym stanie,szpilki z nakretkami,
nowe krótkie 3,4,chyba 2 dystanse po 2 cm (alu.ale chyba bo niewiem czy klient już niezałatwił)

[ wiadomość edytowana przez: Mrally dnia 2006-10-18 19:06:47 ]

z hogi

Amortyzatory Bilstein 17 października 2006

do fiata 126p, przednie.

Posiadam także amortyzatory Krosno (tył) - bardzo twarde (jak Bilstein)

cena: 200
telefon: 889-742-515
imię i nazwisko: Marcin
adres: Wrocław
województwo: dolnośląskie
e-mail:

niewiem czy to nie ten sam marcin co sprzedal mnie, i paru innym te same amorki...tzn ja chcialem za pobraniem i do dzis dogchodza

ja jestem chetny w zasadzie na 4 szt,jak ktoś ma to dawać znać

no niestety, na hodze opierdalają koncertowo.

dwa razy kupilem okej, ale gosc co ostanio wystawial tak scimnial ze poprosilem o pobraniowke

a w czym za pobraniem jest lepsza? kolega własnie ostatnio tez kupił bile za pobraniem... i dostał paczke ze złomem pociętym na dobrą wage, własnie z Hogi, od Jacka z sosnowca .

no w tym ze proisz o pobraniowke z mozliwoscia oczywiscie otworzenia na miejscu....i sobie ogladasz.....

no tak tak

up

sa bile na sprzedaz uderz do "schwepes"

napisałem priwa,ale niewiem czy mojego klienta cena nie przerazi

bile już nie aktualne...

mam 4 dystanse 1 cm i komplet szpilek z nakretkami. szpili nuie są strasznie długie jakies. ot troszke tytlko dłuzsze od srób maluchowych także po założeniu dystansu, ruska i nakrecena nakretki to szpilka wystaje jakieś 4 mm z narętki

potrzebuje takich że jak założe 2cm i ruskie( ),to zeby szpilka wystawała na 1,5cm

a wiec juz mam prawie wszystkie graty,oprucz szpilek,pilnie kupie!!! potrzebne na wczoraj

Odnawiamy temat!!!!!!!!!!!!
Potrzebujemy 4 bilsteiny w jaknajlepszym stanie!!!!!!!!!!!!

przednie od RC?

Cytat:
2006-10-24 18:18:09, Pat_kdb pisze:
przednie od RC?

Za ile?

bile najlepiej w jak najlepszym stanie,lub może ktoś wie ile kpl nowych kosztuje??