WIDZIELIŚCIE TO??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: rikens82 dnia 2006-10-20 13:58:39 ]

Te zdrapki ... widziałem

PS: mogłeś wrzucić do WA->wiejski tunning .. no i dać linki do zdjęć a nie same miniaturki.

[ wiadomość edytowana przez: Cienki1980 dnia 2006-10-20 13:57:35 ]

Ale wnętrze jest piękne, mmm.....miodzio
środek

ciekawe jak działa nawiew w kabinie?
i co zrobić, jak padnie coś pod kokpitem (z reguły większość elementów jest klejona na amen...)

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2006-10-20 14:26:45 ]

czemu wiejski tuning czy teraz w Polsce wszystko co nie jest seryjne jest wt
według mnie bardzo fajnie zrobione auto

Cytat:
2006-10-20 15:12:54, saintadamus pisze:
czemu wiejski tuning czy teraz w Polsce wszystko co nie jest seryjne jest wt według mnie bardzo fajnie zrobione auto

No właśnie nie ktorzy chyba nie wiedza co to jest wiejski tuning.

typowy showcar.. nie powiem że śliczny ale zrobiony na pewno na poziomie i widac że zrobiony porządnie a nie jakaś agro robota..

mi osobiście wnętrze sie baaardzoooo podoba ...MÓWIE TO Z PEŁNYM UZNANIEM !!!!!!!!!!!

...dawać tak odpicowane auto do WA to śmiech na sali, ogólnie rzecz biorąc podoba mi się

Czy mi sie wydaje.....czy widzę pod machą 2.3

dajcie jakies wieksze foty a nie miniaturki

Cytat:
2006-10-21 00:41:20, Janek-RS pisze:
Czy mi sie wydaje.....czy widzę pod machą 2.3

przykro mi janku to zwykłe 2,0 turbo tutaj troszke szczegółów KLYK

do mnie osobiście tył jakoś nie przemawia ale wnętrze...

swoją droga był opisywany w którymś numerze Ford Scene. duuzo pracy włożone i respect za porządne uturbienie n7a

ta.. trzebaby popracować nad wnętrzem... bo to moje coś wioską jedzie przy tym...

Koledzy a to turbo to orginał? bo z tego co wiem to nie było tych silników z turbiną.Moze wiecie od czego jest albo od czego mozna przypasować??

ja nie chce nic mowic ale widzialem to albo praktycznie to auto w niemczevh.Pojechalem kupic silni ddo swojego rst od goscia gdzies hen daleko.Mial wlasnie idento essiego tylko ze wnetrze bylo chyba inne.Tak pozatym praktycznie identyczny.Gosc sie specjalizowal w robieniu MKIV na MKIV RS2000 turbo i jego mial podajrze 350 koni a obok stala fiesta w pododbnym stylu stylu i twierdzl ze to dla klienta i ma 250.Kiedys juz o tym pisalem....fotek nie mam ale mam swiadka i nawet maile z tym niemiaszkiem Jorge Mohle sie zwie. ) Spoko typek byl i z silnikiem nie. Wszytsko robil sam bo nawet widzialem jednego essiego w tkiej pakamerzee co byl wlasnie w trakcie.Tak sobie po godzinach dlubal

Jak dla mnie trochę za dużo
Może to przez ten lakier

widziałem go już wcześniej i osobiście podoba mi sie, hard corowo ale wszystko pasuje do całości

Dla Mnie ogólnie spoko. Można zawsze cos podważyć dopiero jak sie samemu zacznie trzeba muwić a nie po kims jechać