Rozporki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Rozporka tylna z 3 ramionami, jedno laczy ze soba wieze a pozostale lacza kazda z wiez z podloga w bagazniku.

Rozporki dolne.

ile się cenią.
zdjęcia pochodzą z espero (kufer podobny)

Nie wiem co to, gdzie to i za ile (z niesmialym ukierunkowaniem na Subaru).

Cytat:
2003-06-25 23:39:46, malyzk pisze:
ile się cenią.
zdjęcia pochodzą z espero (kufer podobny)

To chyba z Subaru

szczerze powiem że od pewnego czasu konkretnie myślę o "własnym" wykonaniu (mam w robocie kumpla spawacza i towar)
takie fotki sporo pomagają.
Jak będę miał wykonane podam koszty itp.
niestety nie wcześniej jak we wrześniu.
strzałeczka.

A ja mam człowieka który robi rozpórki do espero:
rozporka przednia : 140 zł
tylna 125 złz metalu w dowolnym kolorze lkaieru

zamowienia i kontakt prosze do
andrzej_cs@tlen.pl

Cytat:
2003-06-29 23:14:20, Lasombra pisze:

andrzej_cs@tlen.pl

Jak to i mówisz to tak spokojnie!!!!!!!!!!!!!
Wchodzę w to!!!!! Daj lepsze namiary!!

Cytat:
2003-06-29 23:39:12, MaciekGT pisze:
Cytat:
2003-06-29 23:14:20, Lasombra pisze:

andrzej_cs@tlen.pl

Jak to i mówisz to tak spokojnie!!!!!!!!!!!!!
Wchodzę w to!!!!! Daj lepsze namiary!!

Podany kontakt przez Lasombre do wspomnianych rozpórek podawałem na forum 2 razy, bez żadnego zainteresowania... podawałem

Poważnie Zoltar??Podawałeś?? No to może ktoś ze wtajemniczonych napisze parę słów więcej ??!....Rozpórki do ??...1,5 czy 1,8 czy 2,0 - jaka rozpórka /ze śrubą "rzymską" czy bez?/, jak z jakością wykonania ? /pewnie widzieliśta ? /...materiały, itp. No zlitujcie się!!...więcej szczegółów Panowie!!...tajemniczy blondyni w czarnych butach

ok panowie, a teraz powiedzcie poczatkujacemu dzieciakowi, co to tak naprawde daje ?

Rozpórki
metalowe kolory: srebrny, niebieski czerwony ewentualnie dowolny.
Przednie w zaleznosci od silnika, tylne w zlaeznosci od waszego widzimisie, poniewaz mozna tyllna dopasowac do butli, itp itd.
koszt:
przednia 140 zł tylna 125 zł
zamowienia:
andrzej_cs@tlen.pl
czas realizacji 2-3 dni
PODKRESLAM ZE CHLOPAK JEST Z WARSZAWY !! - a dokladnie z Ząbek
a oto inne jego propozycje:
inne rzeczy
ospoilerowanie z dopasowaniem
aluminim do wnetrza
plyta pod silnik 8mm alu
oraz wile mozliwsoci modyfikacji

a Cwikus Rozporka ma zapobiegac wyginaniu, wykrecaniu sie nadwozia.. a w dodatku uszytwnia samochod i utwardza dodatkowowe amortyzatory. robi to si edla bezpieczenstwa i dla ochory smaohcodu przed skotkami szybkeij jazdy z twardym zawieszeniem

Cytat:
2003-06-30 02:07:33, bogdan1 pisze:
Poważnie Zoltar??Podawałeś?? No to może ktoś ze wtajemniczonych napisze parę słów więcej ??!....Rozpórki do ??...1,5 czy 1,8 czy 2,0 - jaka rozpórka /ze śrubą "rzymską" czy bez?/, jak z jakością wykonania ? /pewnie widzieliśta ? /...materiały, itp. No zlitujcie się!!...więcej szczegółów Panowie!!...tajemniczy blondyni w czarnych butach

Kliknij i zobacz przeszłość

A w dyskusyi z przeszłości było, iż,że wykonywa takowe rozpórki kolega z forum Nexii o nazwie Vigen...czy to ten sam???.../o ceny tak/...no i czy te "przody" ze śrubą rzymską czy nie??...czy ktoś ma rozpórkę jedgo produkcji???...Pamiętam rozterki Ptaszyny bo zakupie w osławionej MSS /MICHAEL SZAYS SYSTEM/

ja bede mial za dwa tygdnie kiedy woroce z dzialki mojej dziewczyny z czarnym esperakiem i rozporka
tak na marginesie to po ostatnich egzmianch chce sie do neigo przejchac i obejrzec
acha komplet kosztuje 220 zł

Cytat:
2003-06-30 20:57:33, bogdan1 pisze:
A w dyskusyi z przeszłości było, iż,że wykonywa takowe rozpórki kolega z forum Nexii o nazwie Vigen...czy to ten sam???.../o ceny tak/...no i czy te "przody" ze śrubą rzymską czy nie??...czy ktoś ma rozpórkę jedgo produkcji???...Pamiętam rozterki Ptaszyny bo zakupie w osławionej MSS /MICHAEL SZAYS SYSTEM/

Zgadza się

Lasombra ale mnie rozwaliłeś! tak szybciutko przeczytałem Twoja posta i wyszło na to, że po 2 tygodniach na działce z dziewczyną wrócisz z czarnym Esperakiem w rozporku !! Myślalem, że się popłacze ze śmiechu! ....zresztą rozumię...po 2 tygodniach też bym wrócił z czarnym... ....NO i z góry sorki za rozporki boś czasem drażliwy jak niewiasta

A POWAŻNIE:
Tak czy inaczej...jestem żywo i b.konkretnie zainteresowany zakupem niebieskiej /najchętniej granatowej 22L / rozpórki przedniej do 1,8 CD LPG. Mam pewien dylemat z przesyłką /odbiorem/ tego cuda z W-wy /coby nie było kosztownie / ale to pewnikiem do rozwiązania. A nie wiecie czy do innych maszynerii też wykonywa takowe elementa?...nio nic , napiszę do niego bo akurat do Peugeota 406 Break 2.0 byłby 1 b.chętny!

Oj Boguś Boguś
Chociaż masz trochę racji. Temat postu jest ROZPORKI, a tu wszyscy o jakiś rozpórkach dyskutują. Dopisujcie chociaż OT przed wypowiedzią

hej tu Rozporkowy tworca

wiec jak w tym temacie
1. ropozporki sa TYLKO ZE SRUBA RZYMSKA
2. KOLOR na dzien dzisiejszy niebieski czerowany srebny met
3. przednia 140 pln tylna 125 pln
4. komplet 240 obie a nie jak napisla kolega Lasombra 220 (zle zczytal z emiala)
5. w ofercie mam
- ospoilerowanie z dopasowaniem
- elektronike urzyteczna
- aluminium do wnetrza
- tlumiki z dopasowanie (przejsca) oraz nowosc tylny tlumik z wyjsciem na lewa i prawa strone autka
- kilkanascie roznych pomyslow jak np amorki do maski (przedniej)

wszelkie informacje i zapyatania
andrzej_cs@tlen.pl
GG 117435
kom 0603 438 880

PS zalaczam fotke zamonowanej w nexii z gadanska

nie udalo mi sie wstawic fotki wiec adres http://www.nexia.pl/viggen/mb14a.jpg

Viggen Auto
nexia GT & Porsche 928 GT

[ wiadomość edytowana przez: VIGGEN dnia 2003-07-01 11:36:40 ]