[k] buda do malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Musi byc w bdb stanie, moze byc zklatka, kolor nieistotny, moze byc zapuszczony zmatowialy itp, dobrzejak byl by jakis zawias. Okolice Warszawy tylko i wyłącznie!

zima sie zbliza czas na boki :p

Cytat:
2006-10-22 02:21:27, toki pisze:
Musi byc w bdb stanie, moze byc zklatka, kolor nieistotny, moze byc zapuszczony zmatowialy itp, dobrzejak byl by jakis zawias. Okolice Warszawy tylko i wyłącznie!

chcesz Panie ta czerwona co u mnie stoi i przyszla od Ciebie?

rozumiem ze jest bez papierow kunerku?
zawias w niej chyba był? ogolnie powiedz czego w niej brakuje itp, czy masz flansze i silnik itp a moge przyjechac i w tym tygodniu po to

a moze chcesz tą białą swoją co masz w profilu ?

[ wiadomość edytowana przez: rejser dnia 2006-10-24 00:16:15 ]

poprosze fotki tej białej, cene (uwzględniając to że evil wisi mi za nia jeszcze 100zł + akumulator), i czy zostalo cos podlogi w niej.

biała buda cały czas stoi w szopie pod plandeką, wnetrze ma swiezo wymalowane na biało, z zewnątrz porobione zaprawki (pędzlem ale to nic) ogolnie jest teraz w nienagannym stanie, napewno lepszy niz wtedy w zime co ją bralismy akumulator jest a cena...jak dla mnie to wes se ją za free a co na to evil nie wiem pogadaj z nim

Toki zapomnij ze evil wisi Ci te 100zł i mozesz ją brac chocby jutro, bedzie z akumulatorem i kołami, bez skrzyni i silnika, w srodku 2 lotniki

toki jak mi darujesz te 100z , aku oczywiscie wlozymy spowrotem to ja tez sie zgadzam , bierz to w cholere, jest na pewno w lepszym stanie niz byla bo przynajmniej w niej snieg nie zalega w instalacji no i rejser sie do niej spuszczal w ramach zabezpieczenia przed korozja dlatego taka bialutka

w piatek po nia przyjade pewnie.
i jesio pare pytan: macie jakies tajle z tego swapa co w niej był? belke np?
i jesio pare fot poprosze jakbyscie mieli

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2006-10-25 00:18:29 ]

belki nie ma, z fotami moze byc ciezko ale postaramy sie załatwic, stoi on 25km od płocka u mojej babci zapraszamy w piatek

25km blizej warszawy czy dalej warszawy? a jakies inne tajle ze swapa som czy ni ma?

hmm jakbys poleciał na płonsk to moze byłoby i blizej ze słapa juz nic nie zostało, jest kiera ta co była tylko nabe trzeba znalesc w etg, 2 lotniki bea inne niz byly galki niema kola 12" kable do elektrowni som, wycieraczki 2 a nie jedna tak jak go bralismy ogolnie to poleecam, pamietaj ze za free wpadaj nawet jutro po to a jak nie w piatek rano bo pozniej mam szkole i moze byc problem
pozdro