No i znowu mam siodemeczke :) ZDJĘCIA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich, po poniad dwóch latach dzisiaj znów stałem się właścicielem fiata 127 mk I. Autko jest z 1973 roku z silniczkiem 900ccm. Mam przy nim jeszcze troche pracy, wizja ladnego klasyka w glowie. Poki co szukam chromowanych dekielków, gdyby ktoś miał takowe, to ja chętnie zakupie.

Narazie mam zdjęcia od poprzedniego właściciela ale niedługo zrobie nowe:

Coz.. widac ze wymaga troche pracy Ale mysle ze nie bedzie tragocznie Jak na 127 mkI to nawe dobrze sie trzyma Oby dobrze i bezawaryjnie słuzył

Bardzo wszystkich przepraszam ale był u mnie niedawno Booguc i nie zauważyłem że się zalogował na moim kompie i przez to napisałem posta z jego konta. To ja dzisiaj kupiłem sobie fiacika i mam nadzieje ze Booguc wybaczy mi małe fois pas.

Mam już do niego chromowane zderzaczki, są w trakcie czyszczenia. Kołpaki z tylnej osi zostały dzisiaj ordynarnie zerwane i szukam na ich miejsce kompletu dekielków.

[ wiadomość edytowana przez: Perez dnia 2006-10-23 00:26:21 ]

Mk 1 najpiękniejsze! Z tego co pamiętam Bart ma takie kołpaczki na sprzedaż.

-----------------
--=RACE TECH=--

Pikna ta siodemeczka...poprostu stylowa

Pozdro

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

Cytat:
mam nadzieje ze Booguc wybaczy mi małe fois pas

Nie zabije Cie... narazie

pikna sztuka

[ wiadomość edytowana przez: tom_stm dnia 2006-10-23 14:07:58 ]

ale przeciez nie załozysz tych chromowanych dekielkow na Felgi z CC

felgi do wymiany, to znaczy z tylu sa juz te pod dekielki jeszcze tylko szukam na przod

wypaśna !

Siódemeczka dzisiaj została oddana do mechanika na drobne regulacje silniczka i zbierzność, a ja w tym czasie zajmuje się polerowaniem chromowanych zderzaczków. To jak, ma ktoś może chromowane dekielki i dwie felgi??

jak dla mnie tak powinna wygladac kazda 127-ka

Cytat:
2006-10-24 08:43:07, Mariusz126p pisze:
jak dla mnie tak powinna wygladac kazda 127-ka

TAK TAK popieram chromik,gleba i wydesio yummmmy

ja jednak wole klasyke, wole wbijac bez problemow na progi swoja 127'ka

[ wiadomość edytowana przez: KomaNcz dnia 2006-10-26 21:52:50 ]