Czteromiesięczna nieobecność

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak więc przyszła pora i na mnie by zarobić pare groszy wiecej niż zarabiałem do tej pory.Wyjeżdżam do Szwecji i pojawie się dopiero w październiku.
Dlatego też chciałem z góry usprawiedliwić moją 4 miesięczną nieobecność, ponieważ tam gdzie się udaje nie ma telefonów, prądu,itp., jednym słowem warunki prymitywne.Chatka stoi w lesie 30km od najbliższej wioski.Żeby np.obejżeć film trzeba włączać generator prądotwórczy,a myć tyrzeba się w drewnianej saunie stojącej obok chatki.Moi teściowie jeżdżą już tam od 3 lat i podobnież jest lux - taki prawdziwy kontakt z naturą , no zobaczymy.
Jade oczywiście swoją Omą, bo jakże mógłbym ją zostawić na taki okres czasu.A i zajęcie jakieś musze mieć w wolnych chwilach, czyli dłubanie przy omie, bo bez tego żyć się przecież nie da
Jak mi się uda jakimś cudem dorwać kawałek netu to dam znaki życia
Wyjeżdżam około 15.06 ale już od dzisiaj nie mam netu, ponieważ rozwiązałem umowe z TP.Postaram się jeszcze do 15 dorzucić coś od siebie na forum jeśli zajdzie taka potrzeba.
Także nie skreślajcie mnie z powodu "chwilowej" nieobecności, ponieważ JA TU WRÓCĘ !!!!!
Pozdrówka
SEBA-OMEGA

Z miłą chęcią obejrzę twoją omcię po drodze (jak pzrejeżdżasz przez Świnoujście)
Pozdrowienia i miłego pobytu

Cytat:
2006-06-01 20:52:02, SEBA-OMEGA pisze:
...Także nie skreślajcie mnie z powodu "chwilowej" nieobecności, ponieważ JA TU WRÓCĘ !!!!!

No więc jestem, tak jak pisałem wcześniej i mam zamiar się nadal w miare możliwości i potrzeb udzielać na forum.Wróciłem tydzień temu,ale dopiero dzisiaj podłączyli mi net i od razu się odzywam żeby nie było .Wreszcie troche cywilizacji Aaaaaaa, I prawdopodobnie się niedługo zobaczymy
Pozdrawiam wszystkich LOBowiczów.
PS:Aaaaa zapomniałem dodać, że oma sprawowała i sprawuje się super Nie miałem z nią najmniejszych problemów
Pozstaram się niebawem wrzucić kilka fotek z podróży i pobytu w Szwecji
Jeszcze raz Pozdrówka

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2006-10-04 21:09:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2006-10-04 21:18:35 ]

BACK !!!

Wrzucam kilka fotek.W miare możliwości czasu, z którym bardzo ciężko postaram się dodać więcej fotek.

Wielka podróż, a omega jak to ma z zasady, nie popsuła sie.
Więcej fotek proszę, nie jakichś dupnych widoków (czyt. TIRówek szwedzkich) czy krajobrazów lecz wozu z logo irmsher.

A jak pobyt?? Jak reakcja nieoświeconych/nienawróconych na wjazd tak nietuzionkowego auta na tereny zapomniane przez GM?

Cześć,

Fajnie, że jesteś z powrotem. A czemu żeś tak grzecznie jechał? 70? Toż to wstyd