Adres sklepu wysyłkowego z częściami do Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

4 dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Daewoo Espero. Jak na auto używane przystało jest pare usterek które chcę usunąć, np zardzewiały kawałek nadkola, przegnity tłumik końcowy itp, itd. W związku z tym szukam jakiegoś sklepu gdzie dostanę części do tego cuda.

Tłumik... u dowolnego praktycznie tłumikarza, zardzewiałe nadkole to albo naprawa u blacharza, albo wymiana na nowe.
90% elementów mechanicznych sprowadzą Ci w każdym normalnym sklepie. Problem występuje z elementami wnętrza i takimi różnymi mniej istotnymi pierdułkami.

witam, tylne tłumiki są w cenie ok 150zł z wymianą, co do nadkoli to każdy lakiernik ma swoje ceny niestety nie niskie..... jeżeli rant jest mocno zżarty to lepiej wyciąć i założyć repraturkę....

Cytat:
2006-09-20 20:14:52, andrzej197710 pisze:
założyć repraturkę....

Ino, że taka nie istnieje (tym bardziej pod taką nazwą Zdolny blacharz wyklepie kawał blachy... ale czy warto. Może na szrocie coś będzie w lepszym stanie.

Witam
Wejdź na allegro tam pod hasłem espero znajdziesz wiele stron z częsciami i firmami handlującymi tymi częsciami. Ceny są zróżnicowane a części nowe i używane. Jednak są znacznie tańsze od tych w sklepie moto.
Pozdrawiam

u mnie tłumik końcowy do espero-oryginał 100zł kosztuje

Cytat:
2006-11-06 00:07:00, tommi3737 pisze:
u mnie tłumik końcowy do espero-oryginał 100zł kosztuje

80 kto da mniej