Najstarsze Toyoty forumowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem, czy był już wątek (na pewno ten temat poruszany już jest w wątku o wieku Yaris - przepraszam to nie jest plagiat) w którym wypowiadali się użytkownicy starszych modeli toyot. Piszcie ile lat mają Wasze auta i jakie są najwyższe przebiegi. Jak wspomniałem - to nie jest plagiat wątku o wieku Yarisa, pomyślałem tylko, że ciekawie byłoby się dowiedzieć o najstarszych autach - innych modelach, nie tylko Yarisach

Z tego co pamiętam chyba był już taki wątek ale to nie ważne. W temacie yarisa było powiedziane że chodzi też o inne samochody. ale jaby co Ja mam Yarka 2002 Narazie mało przejechane bo ok 10000

No to w tym wątku nie mam nic do powiedzenia , bo mam Toykę Rollę z 2002 z przebiegiem 27 Kkm.

Bujam Starletą 92' 165 K

toyota Karola '95 150k

yaris 09.2002 26,5k km

Carina II 91 260kkm

Moja piękna urodzona w 1993r. w Japonii !!!!!!!
na imię ma STARLET a nachodziła sie w swoim życiu jużżżżżżżżżż
135 tys.km. więc sam miód jeszcze przed NIĄ

COROLLA rocznik 1989 '

Nalatane już 236 430 tyś. i pewnie jeszcze POLOTO HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja, zreszta jak juz kilku z klubowiczow sie dowiedzialo ... posiadam konzept cara Toyoty z roku '90, jest to model 323 GT i ma juz ogolnie ( chyba ze licznik jest oszukany ... ) 272 kk, i jeszcze troszke ...

Corona 1987, 252 kkm.

Jak na razie chyba najstarszy, choc nie z najwiekszym przebiegiem..

Corolla 94 urodzona w Japoni przebiek prawie 200 tyś.

Toyota Carina E 1993 przebieg ponad 116 tys.

Pozdro

Guardian Angel

Tojcia Karolcia - prawdziwa Japonka. rok urodzenia 1990. Przebieg 264.025 kk. Ale remoncik przed nia.

Toyotka Corolla EE101 (podobno najlepsze, najpiękniejsze, najmniej awaryjne i w ogóle naj, na, ze wszystkich Corollek) A.D. 1996 232.000 km i ciągle przybywa.

Corolla (Grzechotnik) rocznik 2002 i 15 kkm

Ale czy mamy jakieś 'michałki' z monstrualnymi przebiegami - oczywiście jak na polskie wwarunki. Dorzucę coś od siebie - tylko nie linczujcie mnie, bo to nie będzie Toyota - VW Transporter T4, rok 1993 630 000 km - oryginalne, bez remontu. Auto mojego teścia, jest pierwszym właścicielem więc na pewno licznik w porządku.
Osobiście mam Carine E 1997 - 127 800 km - prawdopodobnie oryginalne, jeżdżę dopiero od października ubiegłego roku

Moje cudo pochodzi z 1989 i ma już 203 tys.

Noan

Dobr to ja dożucę samochód mojego kumpla Nissan Suny disel bez remontu ponad 1 000 000 km ale jest już rumpel i remont by się przydał ale dalej jeździ

Corolka 90' 212 tys km. (podobno oryginalny i w to chcę wierzyć he he)