MotoNews.pl

Pilnie pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
essi mk6 - musze go zdiagnozowac przez telefon
Powiedzcie mi... przy zmianie śwuiatełek na długie padły światła długie kierunkowskazy i dmuchawa - czy to jakis bezpiecznik....
dodam tylko że wymieniono zespolony (w razie jakby to on powodował zwarcie) ale dalej nie działa.... jesli to bezpieczniki to które...
Prosze pilnie o pomoc

a ten zespolony co wymieniałes był sprawny ??

nie wiem... ktos zasugerował ze może to być zespolony więc wymieniono go na inny podobno sprawny... ale nie widze związku między zespolonym a dmuchawą....

Może to też być skrzynka bezpieczników, zimne luty się pojawiły.

zobacz, obejrzyj instalację czy cos sie nie zwarło, przy żarówach,
wszystkich, pogoda jest wilgotna, jak autko stoi pod chmurką !!!
zespolony to myślę pomylos, wszyscy jak coś z prądem to zespolony

Lekka dygresja od tematu niezły ten warsztat albo twoje podejście - najpierw wymieńmy jeden z droższych elementów a potem zastanówmy sie czy może to jakis bezpiecznik
Różnica w cenach jakieś hmmmm 350 zet???

to nie warsztat... znajomy zadzwonił że ma problem... ja autka na oczy jeszcze nie widziałem.... a zespolony miał po prostu drugi egzemplarz
Ale okazało się ze padł jakis przekaźnik... a przyczyna podobno jest dmuchawa...

Nie wydaje mnie się. Raczej bezpiecznik. Bo pewnie wycieraczki też nie działają?

ja ostawialbym skrzynke bezpieczników lub przekazniki sam zespolony jak by siadl to bylyby cuda ze wszystkim co na przełączniku a dmuchawa bylaby ok wiec cos ze skrzynką