[S] 2 Koła zimowe 13 i inne tajle

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na sprzedaż takie rzeczy jak w temacie.
Oto fotki:

Fotki boczków nie mam, ale chyba wszyscy wiedzą jak one wyglądają. Są nowe ze sklepu.

Co do cen, proszę o propozycje.

[ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2006-10-08 17:14:14 ]

UP

Do tych rzeczy dochodzi jeszcze breda speeder z płytą alu. Stan idealny - mało śmigana 170zł.

Sprzedana

[ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2006-10-08 16:57:40 ]

Obrotek przystosowany do malucha, jak tak to jaka jest jego cena i czemu tak drogo??

Obrotek jest nieruszony, ale chyba nie jest problemem przylutowanie dodatkowego kondensatorka? cena? Stan jest idealny, niech będzie 30zł już z przesyłką.

Będe mial jeszcze na sprzedaż ręczny hydraulik, nie licząc wajchy, którą będzie trzeba sobie dorobić, to jest kpl z przewodami itp. Mało używany.

[ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2006-08-07 22:51:36 ]

Galeczka ile? Jak ona jest mocowana?

Gałeczka 35zł, zdjąłem ją, bo u nas na osiedlu juchta jest jak diabli.

Od spodu odkręca się osłonkę, pod którą są 3 imbisiki małe. Są do niej różnej średnicy tulejki nakładane na wajchę. Jest cały komplet w pudełku, za który dałem 50zł.

Pozdro

Cytat:
2006-08-07 22:49:42, Royber pisze:
Obrotek jest nieruszony, ale chyba nie jest problemem przylutowanie dodatkowego kondensatorka? cena? Stan jest idealny, niech będzie 30zł już z przesyłką. Będe mial jeszcze na sprzedaż ręczny hydraulik, nie licząc wajchy, którą będzie trzeba sobie dorobić, to jest kpl z przewodami itp. Mało używany. [ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2006-08-07 22:51:36 ]

obrotek na ile garnków??
jak wyglada od tyłu czy jest w obudowie??
mozna prosic wiecej foto na draco40@o2.pl

Breda za 170 razem z przesyłką bedzie ?

Obrotek i breda sprzedane

Odświeżam.
Z poprzedniego ogłoszenia zostały na sprzedaż gałka i boczki tylne od EL jeszcze folii
Do tego na dziś dochodzą 2 koła zimowe - fabrycznie czarne felgi od Poloneza Plusa 5"szer.(jak nowe) i nowe nieużywane oponki 135/80R13 nalewki.

Ceny: gałka 30zł, boczki 30zł, koła 120zł.

Prawie nowe felgi od poloneza 5" szer. bezdętkowe oczywiście, nowe opony nalewki 135 R13 8mm bieżnika! Sprzedaje bo nie wchodzą mi z dystansem na tył.

Fotki kół:

Na sprzedaż jeszcze klawiatura multimedialna nieużywana:

Nakrętki do kół M12x1,5

Wieszak do silnika

Sprężyny cięte jeden zwój

Oraz lampka wsteczego biegu

ile za lampke??.
do traba mi sie przyda moze. jak ona jest mocowana?? to typowa lampka cofania czy przeróbka z jakiegoś kierunkowskazu np czy jaka tam inna rzeźba??

ile za wieszak z przesyłką do kraka??

Ile za nakreki z przesyłką
Nowe czy używane??

wstepnie klepie

kontakt:pntn@wp.pl

ile za klawiturę i czy jest ona normalna przewodowa? mmasz stery do niej?

Cytat:
2006-10-08 20:05:13, bizer_trikolor pisze:
ile za lampke??. do traba mi sie przyda moze. jak ona jest mocowana?? to typowa lampka cofania czy przeróbka z jakiegoś kierunkowskazu np czy jaka tam inna rzeźba??

Mocowana jest na jedną nakrętkę M6 i jest jeden kołek ustalający. To jest chyba jakaś orginalna lampka cofania, ale nie wiem od czego. Wychodzą z niej 2 kabelki.

Cytat:
2006-10-08 20:31:13, wicekdw pisze:
ile za wieszak z przesyłką do kraka??

15zł może być?

Cytat:
2006-10-08 22:04:01, Jajcus pisze:
Ile za nakreki z przesyłką Nowe czy używane?? wstepnie klepie kontakt:pntn@wp.pl

Nakrętki są nieużywane, z przesyłką 15zł - jest 8szt.

Cytat:
2006-10-08 22:30:12, waco pisze:
ile za klawiturę i czy jest ona normalna przewodowa? mmasz stery do niej?

20zł jest przewodowa, stery są

up

to ile za tą lampke??

15zeta