MotoNews.pl

Przewody NGK - cena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
O kabelkach było już sporo postów, dlatego nie chce dyskutowac o jakości. Chodzi o cenę. Jakiś gość na allegro oferuje przewody NGK za 200 zł. Co wy na to? Dużo, mało, lipa?
Silnik x20xeV
Pozdr

Witam.
Niedawno tez wymienialem przewody. Najtansze NGK znalazlem za 250, tak ze cena 200 zl wydaje sie atrakcyjna. Ja kupilem Championy i narazie jest ok.

Heh...
Jakby to powiedzieć.....
W IC przewody NGK za 200 zł do 6-cio cylindrówki ze zniżką klubową kupisz. A do rozrusznika pewnie mniej

Cytat:
2005-10-22 09:15:21, kuba pisze:
A do rozrusznika

eh Ci posiadacze wiekszych silników niż 2.0

Pozdrawiam

atrakcyjna? hmm
w IC za 130 zł do c20ne
a puściłem jakiś czas temu w klubie za 100

aoze takie /??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=257894107

ja do 2.0 16v w sierpniu 2006 placilem 108pln.

a jaka cena NGK do 2.5 V6 bo w IC w Koszalinie powiedzieli mi 320zł - to chyba za dużo???

POLSKIE JANMORU ODS240 KOSZTUJA 100 ZŁ
DO 2.0 ODS 226 56 ZŁ KOSZTUJA.
POZDR
WojtGda

Jakiś rok temu kupiłem na Allegro przewody NGK do X20XEV za nieco ponad 100 zł i NIE POLECAM! Przewody zaraz po założeniu mają przebicia, w ciemności to można sobie dyskotekę zrobić... Te kable to pewnie podróbki albo odpady z fabryki, które nie spełniają wymagań i zamiast zostać zniszczone trafiają na Allegro. Nie wiem, ale więcej NGK w tej cenie nie kupię.

Pozdrawiam

OK, to w takim razie jakie przewody są najlepsze? już pomijając cenę, chodzi mi o to kto tutaj daje najlepszy i najbardziej wydajny towar ?

NGK w inter-carsie np. kosztuja kolo 300 zł - mozesz zajechac albo zadzownic np opel-madry w poznaniu wysyłke tez obsluguja. w pro-eko białystok zawsze kupywałem za 120 zł - 3 sztuki. czyli 240 zł za komplet GM.

do 2,016v (rozrusznik) w grudniu 2007 zapłaciłem dziewędziesiąt pare pln.

Ale jak głosi stara prawda na prowincji jest taniej

no i w znalazłem w sklepie (pola) za 250
świece kable już zmienione i wszystko gra