[poszukuje] dystanse 10 mm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, 2 sztuki

w każdym salonie fiata kupisz, od sc schumacher, z kołnierzem

Cytat:
2006-10-29 23:20:37, owz pisze:
w każdym salonie fiata kupisz, od sc schumacher, z kołnierzem

dzieki za tyle kupie w byle sklepie z takimi gadzetami szukam uzywek i nie koniecznie super wypasionych

też musze zainwestować chyba w jakieś dystanse, a jaka cena takich super wypasionych??

to moze w trzech sie spikniemy i pohandlujemy kajs co?? 150 zl za komplet z pierscieniami ale 20 mm.

Tutaj gosc sprzedaje 2 szt z schumachera ze szpilkami, nakretkami i wysylka za 65pln

cena przystępna ale ktoś już zaklepał

no wlasnie ledwo poszedlem na zajecia koles napisal ze nie aktualne :/ a pierwszy sie do niego zglosilem tylko go nie bylo :/ wiec nadal poszukuje

dystanse z allegro 30zł

na wszystkie lacze jak by sie bralo to sie nie oplaca z tym co ja tam proponuje. no chyba ze konicznie chcecie tylko 10mm na strone

no to moze ja bym chciał 20mm ale 2szt.

ja musze miec 2 sztuki 10mm max. 20 mm juz mam

Cytat:
2006-11-01 14:07:53, 3zeR_MDS pisze:
ja musze miec 2 sztuki 10mm max. 20 mm juz mam

a masz szpile? jak tak to moze 2 x polonezowskie dystanse? chyba maja 5 mm nie? cenowo nikt nie przebije

No wlasnie, mi kilka takich zostalo, tanio oddam

to ja chce 4 bart
ile za nie?

zaklepuje 2szt.!!

Cytat:
2006-11-02 12:28:08, piter_s1 pisze:
zaklepuje 2szt.!!

ty nie dostaniesz bo brzydki jestes i ci sie reka trzesie jak trzymasz aparat

Dla tych co pytali, to sa dokladnie takie dystanse, czyli bez kolnierza centrujacego. Moje nie sa tak ladnie pedzlem odmalowane, dlatego beda po 2,50 / szt. W poniedzialek napisze ile mi tego zostalo, bo dopiero w weekend zawitam do garazu

Cytat:
2006-11-02 13:02:45, bart322 pisze:
Dla tych co pytali, to sa dokladnie takie dystanse, czyli bez kolnierza centrujacego. Moje nie sa tak ladnie pedzlem odmalowane, dlatego beda po 2,50 / szt. W poniedzialek napisze ile mi tego zostalo, bo dopiero w weekend zawitam do garazu

w kwestii wyjaśnień, Ty masz 5mm czy 10mm??
Ja potrzebuję 10mm na stronę, czyli... sam sobie policz

3zer 55IJ

Cytat:
2006-11-02 17:14:16, piter_s1 pisze:
w kwestii wyjaśnień, Ty masz 5mm czy 10mm?? Ja potrzebuję 10mm na stronę, czyli... sam sobie policz 3zer 55IJ

to potrzebujesz tyle ile ja a ja tyle wzialem czyli sam 55IJ bo nie dostaniesz