Fiat mirafiori CL 1600 do sprzedania.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety musze poczynic takie krokii i pozbyć sie tego fiata. Wystawilem go na alegro i mam nadzieje ze znajdzie sie chetny.
Mam troche czesci ktore trzymalem wrazie napraw, to i je za pare groszy sprzedam. Jak by ktos potrzebowal jakies czesci prosze o kontakt e-mailowy. jag.wisniewski@neostrada.pl lub GG.

Dziwi mnie ze nikt niechce czesci do fiorki czyzby pasje zanikły.Zwolennicy tych modeli do ataku!!!

napisz jakie czesci masz do sprzedania, moze czegos bede potrzebowal...

Teraz to już uczynie jak nikt nie reflektuje to złom i baju baju!!!!!!!!!!!!!

Słuchaj, napisz co z tym Fiatem jest na forum, a samego Fiata wystaw na Allegro na licytację. Tu się nie ma co obrażać, trochę dziwny jest twój post jako odpowiedź po 14 miesiącach.

tia, każdy uwielbia takie osoby które chcą sprzedać coś przykłądowo za 1000 zł i ni grama niżej , i twierdzą że jak nikt nie kupi to sprzedawanyt towar pojdzie na złom. i co ?? ile na złomie dostaniesz ?? 300 zł ??

Tyle, że moim zdaniem taki czas nastał, że się za zadbane 131 dostawało na allegro dobre ceny.

Cytat:
2006-10-24 00:10:36, KRZYSZTOFWS pisze:
Teraz to już uczynie jak nikt nie reflektuje to złom i baju baju!!!!!!!!!!!!!

wolna wola i skrzypce można też spławić do rzeki

Ja się nie obrażam wcale tylko myśle że strona www.131
istnieje po to, aby się wzajemnie powiadamiac. I to tyle aż tyle -

Ok, może w takim razie komunikatu nie zrozumieliśmy.

Dobra, do rzeczy. Jaki stan? (ile korozji i na czym?) Za ile?

No właśnie mam wrażenie, że to całkiem niegłupia sztuka, tylko komunikacji trochę brak

Witam! komunikacja miedzy ludźmi jest taka! jak jest oferowana przez postowiczów. Stworzone jest poto forum
Fiat 131 aby sie wymieniać wiadomościami w tym temacie.
A cwaniactwo głupie na niskim poziomie nie przystoii!!!

jaka cena Cie interesuje za ta mirke? mniej wiecej