| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
swirek20p-ce Esperko pabianice | 2006-09-24 20:55:19 czesc sorka jesli zaczynam temat ktrory juz byl poruszany ale nie moge znalezc. otorz mam takie problem ze gdy wstane rano chce go zpalic ok nie ma problemu zapala od 1-wszego razu ale obroty ida w dul i gasnie moge tak zrobic 5 razy i za kazdym razem jak nie dodam gazu i nie potrzymam go na wiekszych obrotach albo nie zapale z gazem to gasnie. oczywiscie jest tak na benzynie i na gazie bo to instlacja z automatem. ja sie silnik nagrzeje to nie ma tego problemu. mieszanka gazu jest ustawiona na eko ale benzyna normalnie co jest powodem ze gasnie, a i jeszcze jak jade rano to automatyczne ssanie trzyma sie w okolicy 2000obrotow przez spory kawalek 500-1000m i dopiero jak przychamuje prawie do zatrzymania to spada do 1000obr. a jesli jeszcze chodzi o to gasniecie to pozniej mam jak juz zgasnie wiekszy problem z zapaleniem musze go dlugo krecic az zalapie i zapali. pomozcie please!!! |
swirek20p-ce Esperko pabianice | 2006-11-04 19:33:36 wszystko co opisales jest NOWE!!!!a problem jest all the time ![]() ![]()
|