MotoNews.pl

Czy ta kierownica podejdzie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy taka kierownica podejdzie do mk4? Fordowska to ona jest ale nie wiem czy bedzie pasowała do mk4.
Właściciel kiery napisał mi w mailu że "średnica wielofrezu czyli szsciokątne to 17,5" cokolwiek to oznacza.
Oto fotki:

wiesz jak wyglada 17 calowa felga to pomysl sobie ze ten twój frez ma srednicy tyle samo i teraz jest jeszcze jedno pytanie czy to jest koło opisane an szesciokacie czy wpisane wiec tu jest jakas pomyłka bo jak 1 cal to jest 25.4 mm to te twoja 17.5 cala to jest 444,5 mm wie moze to jest wymiar w mm wiec dowiedz sie jak jest dokładnie i jaki to wymiar oraz jeszcze głebokosc tego frezu i wtedy sciag swoja i pomiez sówmiarka czy pasi i nie zapomni i stykach do sygnału dzwiekowego pa
powodzenia

Ale to nie chodzi o cale tylko to jest koniec cytatu
Wymiar ten zapewne podany jest w mm

Może ktos jeszcze postara się pomóc...

Zdejmij swoją i sprawdż jak wygląda, wodzik wyłączania kierunkowskazów. Ja musiałem przerabiać w mk3, a miałem kierownicę właśnie z mk4_z tąd wiem że trzeba na to zwrócić uwagę.
Bo frez tak " na oko" mógłby pasować.

witam,

ja chcialbym zmienic swoja kierownice w MKV na jakas troche usportowiona....moze ktos ma jakies ciekawe namiary?

I nie wiem jeszcze jak wyglada ta sprawa pozniej z ta pzrejsciowka czy czym zeby nalozyc ja na ten wieloklin u mnie w aucie

plx help

na tych fotkach nie widac wodzika (przynajmniej takiego jak jest w mk5)
pozatym zdjatka fajnie by byly zeby byly ciut z boku zrobione

bo to jest stary post do ktorego sie dopisalem ta kierownica z samego dolu nie ma nic wspolnego z tym co zamierzam kupic