| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zbyszkoz HF MEMBER Hyundai Getz Dąbrowa Górnicza | 2006-12-19 09:15:34 Mam pytanie. W ostatnim "Motorze" piszą, jak założyć taki wskaźnik. Szukałem w sieci i można kupić na przykład taki:
od Opla Czy ktoś z Was robił coś takiego? W sumie mogłoby się przydać. Zwłaszcza interesuje mnie montaż w Getzu |
airvolf HF MEMBER hyundai accent Reda | 2006-12-25 16:27:51 na grzyba takie cos |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-12-25 18:28:39 Jako bajer - za drogi jak dla mnie szczególnie przy dość małej "użyteczności", ale pewnie łatwe do zamontowania
Pozdrawiam. Misio |
zbyszkoz HF MEMBER Hyundai Getz Dąbrowa Górnicza | 2006-12-27 10:37:51 Do airvolf'a:
Nigdy Ci nie brakło płynu na trasie? Zawsze pamiętasz, żeby sprawdzić przed wyjazdem? |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-12-27 16:07:10 Uwazam ze na tyle duży jest zbiornik płynu spryskiwacza w Hyundaich ze to jednak nie problem
Cześciej zagladam pod maske kontrolując stan silnika, poziom płynu chłodniczego, hamulcowego i oleji niż sie kończy płyn
Ale jak pisałem - ciekawy gadżet chociaż jak dla mnie za drogi prościej i taniej będzie przerobić np pływaka ze zbiorniczka płynu hamulcowego.
Pozdrawiam. Misio |