Czujnik poziomu płynu w spryskiwaczu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie. W ostatnim "Motorze" piszą, jak założyć taki wskaźnik. Szukałem w sieci i można kupić na przykład taki:
od Opla
Czy ktoś z Was robił coś takiego? W sumie mogłoby się przydać.
Zwłaszcza interesuje mnie montaż w Getzu

na grzyba takie cos

Jako bajer - za drogi jak dla mnie szczególnie przy dość małej "użyteczności", ale pewnie łatwe do zamontowania
Pozdrawiam.
Misio

Do airvolf'a:
Nigdy Ci nie brakło płynu na trasie? Zawsze pamiętasz, żeby sprawdzić przed wyjazdem?

zbyszkoz, widzę, że lubujesz się w takich różnych gadżetach/bajerach Jak ktoś lubi się bawić w montowanie takich rzeczy to bardzo przydatna i fajna rzecz Niestety merytorycznie nic nie podpowiem.

Uwazam ze taka czujka to swietny patent, poniewaz gdy jeszcze ktos inny jezdzi twoim autem nigdy nie wiesz co i jak, a zagladac za kazdym razem pod maske to tez lekka przesada. Mialem ostatnio taka wlasnie sytuacje kiedy to zabraklo mi plynu w takiej nieciekawej chlapie i musialem po jakiejs wiosce szukac plynu do spryskiwacza, skonczylo sie na tym ze dolalem mineralnej a plyn w garazu stal. Niestety mam czasem wspolnika braciszka ktory jezdzi na uczelnie i nigdy nie popatrzy czy czegos nie tzreba dolac. Wiem ze akurat u mnie w Golfie IV jest taka opcja z tym ze niewiem czy wystarczy tylko zamontowac czujke do zbiorniczka i czy jest juz przygotowana instalacja pod ten bajer.
Pozdrawiam

Uwazam ze na tyle duży jest zbiornik płynu spryskiwacza w Hyundaich ze to jednak nie problem
Cześciej zagladam pod maske kontrolując stan silnika, poziom płynu chłodniczego, hamulcowego i oleji niż sie kończy płyn
Ale jak pisałem - ciekawy gadżet chociaż jak dla mnie za drogi prościej i taniej będzie przerobić np pływaka ze zbiorniczka płynu hamulcowego.
Pozdrawiam.
Misio