MotoNews.pl

[ot] zna ktos tego malucha z poznania?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chodzi dokladnie o tego: http://moto.allegro.pl/item139794577_fiat_126p_z_silnikiem_od_pandy_900cm_40km.html
jezeli tak to prosze o jakies info...

a to nie jest kogos z forum??

jakbym wiedzial bym sie nie pytał

maluch juz bym raz na allegro, ktoś nawet z forum sie umawiał ze mna bym go podjechał obejżeć ale sie rozmyślał, osobiście nie widziałem nigdy tego malucha, ale słyszałem ze ponoć ktos ostatnio zbudował SWAP-a, jak to jest ten co mysle to ponoć drut goni drut, ale tego nie jestem pewien i ponoć nie jest zarejestrowany na 900cmm

maluszka znam nawet w nim siedziałem jest zarejestrowany jeszcze na poprzedniego wlasciciela niby napisane że ma nowe przeguby ale wiem ze często mu sie zrywały kielichy moze zmienił ale silnikowi przydałby sie remont bo okazem zdrowia nie jest
jedyne co jest w nim dobre to klatka bo wygląda na porządną

[ wiadomość edytowana przez: krzysztof433 dnia 2006-11-08 16:50:05 ]

Niejest zarejestrowany na 900, chłodnica z tyłu... Silnik złom, pasy kradzione od kumpla zakupione przez allegro poszyte, Sam swap wykonany średnio. To co wiem, lecz nie widziałem.

ponoc koles ostatnio chyba wczoraj go skasowal :] tak mi napisal wlasciciel hehe

kurde nie gdybajcie ludzie bo mu pewnie chodzi o konkretną odpowiedz

Kopci mocno na niebiesko i dosłownie pluje olejem, buda jakaś nie bardzo przynajmniej tył jakoś dziwnie spasowany i zderzaki pogięte

[ wiadomość edytowana przez: rosck dnia 2006-11-09 00:01:37 ]

heh opis bardziej jednak budujacy na aukcji. swoja droga jak mozna myslec ze za 1200zl mozna kupic dobrego swapa jak tylekosztuje dobry zawias do malca

to teraz ja cos powiem, ale nic nowego
silnik kupiony ze szrotu eco-cars, ogolnie padniety na ryj...
zanim go odpalil musial glowice robic...
blacha taka sobie...
wykonanie swapa, jak i ogolna mechanika pojazdu jest tragiczna, flansza stalowa wycinana niewiadomo gdzie, pelno kabli luzem latajacych

jakies dwa miesiace temu przyjechal na szrot po przednia piaste, bo mu odlecialo kolo...

recze ze jest to drut i drutem poganiany..

do tego nie zarejestrowany na 900ccm

mi bardziej chodizlo o bude bo niby pisze ze po remoncie itp, i inne tajle takie jak flansza chlodnica itp. z typem jest zero kontaktu. silnik to nie problem- zanabylem juz odpowiednia jednostke czyli kij na ryj z tym. dziekować wszystkim

widze że powrót do swapa zajeździł beme i wraca do malana

malan jest caly czas jako drugi.
dupowoz byc musi. jest juz zaciagnieta nowa

buda z zewnątrz jest niby ładna ale była lakierowana więc nie wiadomo co siedzi pod nowiutkim lakierem a nie kładłem sie pod niego więc nie wiem ale oglnie koles chodzi do mojej szkoły jak go bede widział moge sie troche poprudzić i szpeknąć co tam pod nim piszczy

[ wiadomość edytowana przez: krzysztof433 dnia 2006-11-08 23:04:15 ]

Witam Wszystkich, Mój pierwszy post tutaj.
Mam pytanko bo mnie ten malec zainteresował bo chyba go widziałem nie raz czy on czasami nie buja się nim do samochodówki na ratajach?

Cytat:
2006-11-12 19:23:21, gimof pisze:
Witam Wszystkich, Mój pierwszy post tutaj. Mam pytanko bo mnie ten malec zainteresował bo chyba go widziałem nie raz czy on czasami nie buja się nim do samochodówki na ratajach?

dokąłdnie tak

no to miło mi spotkać kolege z budy
Jeżeli moge coś tylko dodać to z zew. wygląda na zadbanego co do motoru nie wypowiadam się...

do której klasy chodzisz ?

2et4
ale skoro ty znasz tego kolesia od malca to chodzisz do 3 badz 4 a ty?