Czujnik temp. kabel.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam kolejna gorącą prośbę. Mianowicie chodzi o to czy ktos mógłby wrzucić fotkę albo przesłac na maila i zaznaczyć dokładnie do której wiązki i w którym miejscu wchodzi kabelek od czujnika temperatury (tego na wskaźnik na desce). Kabelek jest pojedynczy brązowobiały. Zerwał mi się i kurcze wczoraj przez 2 godziny próbowałem zlokalizować drugi koniec i nic..... Prawdopodobnie podwinął sie pod wentylator i musiało go trochę wyszarpać z którejś wiązki. Rozizolowałem wszystkie do wysokości puszki z filtrem powietrza i nic, nie ma go. Auteczko to TD 94'

Kris: kabelek brazowo-bialy od fajki czujnika temp idzie ta sama wiazka, ktora odchodzi od tej duzej jasnoniebieskiej platikowej wtyczko-zlaczki, ktora jest przymocowana na gorze wiatraka chlodnicy. Z niebieskiej wtyczki wychodza 2 kable. Czarny i czerwono-czarny i wlasnie do nich dolacza kabel z czujnika i pozniej skrecaja te 3 zawiniete razem kable w prawo i nikna gdzies dalej w czelusciach pod pasem przednim, przy lince sterujacej pompa.

[ wiadomość edytowana przez: darmcdoman dnia 2006-11-08 15:51:45 ]

Ten samochód już mnie chyba niczym niezaskoczy. Kabelek podwinął sie jakims cudem pod wentylator, a ten wytargał z wiązki będzie tego z 70 cm !!!!!! Ale jakim cudem nie pytajcie. Wszystko póki co jest OK. dzięki Darmcdoman.