Warto brać te fele czy nie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie:

tak na oko to coś takie jak klik

cena.................500zł z oponami w stanie bdb

[ wiadomość edytowana przez: ToFastMKIV dnia 2006-11-06 20:12:59 ]

za tą cene z oponami jeśli są w bardzo dobrym stanie to warto opony zostawisz felgi sprzedasz i kupisz coś fajnego jeszcze i jaki zysk

fajne, zapytaj tylko o profil tych oponek, jak stan felg i oponek w normie to brać nie czekać

Wg mnie nawet 599 zł za komplet tych felg to okazja. Cztery używane opony w średnim stanie (max. 4 mm bieżnika) to koszt rzędu 300zł. Myślę że więcej nie trzeba pisać, a może liczyć Osobiście "rażą" mnie bardzo te dekielki z czerwonym logo, ale to nie stanowi problemu.

Cytat:
2006-11-06 20:13:24, jerico pisze:
Wg mnie nawet 599 zł za komplet tych felg to okazja. Cztery używane opony w średnim stanie (max. 4 mm bieżnika) to koszt rzędu 300zł. Myślę że więcej nie trzeba pisać, a może liczyć Osobiście "rażą" mnie bardzo te dekielki z czerwonym logo, ale to nie stanowi problemu.

aukcja jest tylko przykladowa, chodzilo o pokazanie jakiego wzoru sa felgi.

ps. jakie powinno byc et do mk4 ?? najlepsze i jaki profil opony dla tej felgi ??

Myślę że do "piętnastki" to max 55, a ET to się musza posiadacze MK4 wypowiedziec.

Ja u siebie mam 195/50/R15 na felgach momo, ET wynosi cos koło 35, albo 37 dokladnie nie pamietam...

et 30 minimum, a oponki masz dobre, 185/55 mogą jeszcze podejść bez problemu, no chyba że chcesz niższe

To tak przy okazji tematu.

za tą cenę bierz je nie czekaj jak chcesz coś kupić, a w razie czegoś sprzedasz bez problemu

ja mam u siebie identyczne. Dalem za nie 400zl z oponami w bdb stanie tylko ze mam je lekko poprzecierane na rantach

bierz i sie nie zatanawiaj

na twoim miejscu bym sie nie zastanawial i bral

Cytat:
2006-11-06 20:00:11, ToFastMKIV pisze:
jak w temacie: tak na oko to coś takie jak klik cena.................500zł z oponami w stanie bdb [ wiadomość edytowana przez: ToFastMKIV dnia 2006-11-06 20:12:59 ]

tylko, że to cena bez opon

Cytat:
2006-11-07 09:58:49, czester pisze:
tylko, że to cena bez opon

chodzilo mi o pokazanie wzoru felg.

Prosty wzor, ale ladny, mam takie u siebie