Qrde(wa)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

równo tydzień temu esperak dostał joba w bok.....trudno zdarza się..............

....a dziś stałem sobie w koreczku jak pan bóg przykazał tico matki......i w dupe wjechał mi ford focus..........

wmorde ja oszaleje......czy ja komuś coś zrobiłem?????
czemu ludzie walą akurat we mnie??????

Może przez to, że spokojnie ostatnio jeździsz

Współczucia

Przesrany ten miesiąc....
Ja na przykład w tym tygodniu połamałem sobie lusterko wsteczne, połamałem mechanizm do sterowania lustrem we wnętrzu prawego lusterka i pękła mi na długość palca wskazującego przednia szyba...

hmm popatrz tez na dobre strony tego, nie tales w tym koreczku swoim esperakiem

a tak wogole to masz pecha w tym miesiacu, wspolczuje!

Pozdrawiam serdeczniei uwazaj na siebie !

Nie fajnie TOMASZU... faktycznie masz jakiegoś pecha... szczerze Ci współczuję... a jak bym mieszkał w W-wie to napewno bym Cię jakoś może wsparł osobiście
Ale nie załamuj się i... qrde! nie wiem co w takich momentach powiedzieć!! Napewno już Ci się to nigdy nie zdaży wiecej o!

To chiba faktycznie czarny tydzień Daewoo....Tomek, Łukasz, ja ...do niedzieli jeszcze 2 dni ...Panowie forumowcy Uważajcie na siebie!!!....i swoje furki!!!

Za pozno...

Ja zgubilem tlumik

KeyJey to nie do konca pech, bo może ktos Twój tłumik znalazł

Ja już pisałem - przetarty kabel WN - słownie JEDEN a muszę kupić komplet za prawie 100 zł. kurwia maććććććććććććććććć......

Co do Twojej stłuczki Tomku to baaardzo mi przykro..... w pierwszej chwilu to aż się zaśmiałem bo aż nie mogłem uwierzyć ,że mozna mieć takiego pecha...... Trudno - BĘDZIE lepeij