Autochiny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Autochiny

Ciekawe tylko jak wygląda wykończenie tych samochodów i bezpieczeństwo, bo cena..... konkurencyjna

Cytat:
2007-01-03 10:37:37, slawekk pisze:
Autochiny Ciekawe tylko jak wygląda wykończenie tych samochodów i bezpieczeństwo, bo cena..... konkurencyjna

Odnośnie bezpieczeństwa... był na ten temat niedawno ciekawy artykuł w jednej z gazet motoryzacyjnych (AutoŚwiat lub Motor). Z testu wynikało, że w skali szkolnej od 1 do 6 poziom bezpieczeństwa plasuje się gdzieś w okolicach -2 (słownie: minus dwa)

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-01-03 11:54:58, SpeedR pisze:
Odnośnie bezpieczeństwa... był na ten temat niedawno ciekawy artykuł w jednej z gazet motoryzacyjnych (AutoŚwiat lub Motor). Z testu wynikało, że w skali szkolnej od 1 do 6 poziom bezpieczeństwa plasuje się gdzieś w okolicach -2 (słownie: minus dwa) Pozdrawiam - SpeedR

Tam mają nadpodaż ludzi

Cytat:
2007-01-03 13:48:56, AsterixGal pisze:
Tam mają nadpodaż ludzi

bo dawno się z ruskimi nie siekali

ale tak na poważnie to może i z bezpieczeństwem nie jest a raczej nie było super w ich autach, zwłaszcza w tych pierwszych podróbach ale i w tej mierze idą szalenie do przodu i nowe konstrukcje ponoć sa już znacznie lepsze pod tym względem a pewnie za 5-6 lat auta nie będą i w tym temacie gorsze od koreańców czy japońskich no może szwedzkim nie dorównają ale kto wie.

[ wiadomość edytowana przez: rudi dnia 2007-01-03 14:02:42 ]

Cytat:
2007-01-03 13:48:56, AsterixGal pisze:
Tam mają nadpodaż ludzi

Ale zobacz jaki sprytny sposób na ograniczenie przyrostu

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
Autochiny Ciekawe tylko jak wygląda wykończenie tych samochodów i bezpieczeństwo, bo cena..... konkurencyjna

W jakims programie pokazywali tego chinskiego odpowiednika Frontery - totalna porazka, glownie wewnatrz i pod maska

Cytat:
2007-01-03 17:45:35, QLogic pisze:
W jakims programie pokazywali tego chinskiego odpowiednika Frontery - totalna porazka, glownie wewnatrz i pod maska

W Automaniaku, zepsuł się podczas testu

Cytat:
2007-01-03 17:49:23, -JACO- pisze:

O Jeżu Kolczasty jakiś Ty wymagający... w końcu kawałek przejechał

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-01-03 17:49:23, -JACO- pisze:

No cóż niedługo ponoć mają się pojawić auta made in china w torebkach instant - wystarczy zalać goracym olejem i jazda
Przy okazji w Automaniaku wszystko potrafią zepsuć nawet dobry humor
Dawno tego programu już nie oglądałem i chyba nie żałuję gdyż służy chyba tylko promowaniu twarzy, poglądów, wyolbrzymianiu osiągnięć oraz rozwojowi kariery zawodowej osób prowadzących czyli tzw. gwiazd TV ale może tak musi być, taka moda i potrzeba ?

[ wiadomość edytowana przez: rudi dnia 2007-01-04 14:22:34 ]

Cytat:
2007-01-04 14:21:12, rudi pisze:
Przy okazji w Automaniaku wszystko potrafią zepsuć nawet dobry humor Dawno tego programu już nie oglądałem i chyba nie żałuję gdyż służy chyba tylko promowaniu twarzy, poglądów, wyolbrzymianiu osiągnięć oraz rozwojowi kariery zawodowej osób prowadzących czyli tzw. gwiazd TV ale może tak musi być, taka moda i potrzeba ?

Wiesz co rudi, ostatnio Automaniak przeszedł gruntowny facelifting i dobrze mu to zrobiło.

Teraz da się go oglądać, bo jeszcze kilka miesięcy temu dostawałem spazmów kiedy słyszałem po raz n-ty peany (modne słowo ) Wiślaczka na temat jego starej syreny Bosto

Cytat:
2007-01-04 16:22:48, -JACO- pisze:
..."Teraz da się go oglądać, bo jeszcze kilka miesięcy temu dostawałem spazmów kiedy słyszałem po raz n-ty peany (modne słowo ) Wiślaczka na temat jego starej syreny Bosto .."

Muszę spróbować bo właśnie z powodu nieprawdopodobnie mendzącego Wiślaczka (głównie) odpuściłem sobie zupełnie ..i wcale nie chodziło o Bosto (fajny wózek zresztą -akurat wczoraj dostałem fotkie od kumpla z jego dzieciństwa! )

....A Wiślo-gostek (wg mię) nie nadaje się zupełnie do TV...siakiś taki niestrawny jest....źle mu było na tym fotelu pilota czy jak ?? W każdej razie Duuużo lepiej go wtedy przyswajałem...teraz...dreszczy dostaję jak tylko widzę chopka

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2007-01-04 17:20:43 ]

Tez widzialem tego automaniaka. Gorszego syfu juz wymyslic niemogli. Wole juz Dacie Logan od tego gowna. Jeszczeniewidzialem zeby dres z 4 paskami byl dobry i trwaly

Tyz miałem taką skarpetę. Tylko buda jeździła po ramie (przerrdzewiałe mocowania) i przy hamowaniu koło z dachu odleciało i zrobił się T34

Co do tych chińkich wynalazków - słyszałem coś o klockach hamulcowych z drewna, ale to pewnie plotka rozpuszczana przez konkurencję
Pamiętacie TPChR? to może założymy TPChM albo TPChS?

Cytat:

Tytuł strony

prawie jak bemwju i nawet podobno dostał 4 * za bezpieczeństwo to już coś