Olej do skrzyni biegów Rs 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Przyszedł czas na wymianę już mam dość tej skrzyni w lecie jak kupiłem auto, można było się przyzwyczaić a teraz przy tych temperaturach to tragedia . Na miejscu mi polecają olej Statoil przekładniowy 75W90 tylko on kosztuje 50 zł za litr, i nie nie wiem czy za to cenę może jakiś lepszy kupię?

ja zalałem oryginalny Fordowski , ja zapłaciłem 64zł za litr ale u naszego kolegi slawasa jest Dużoooo taniej

potrzebujesz 3 litry , bo wchodzi około 2,6 -2,8l

Cytat:
2006-11-14 11:13:23, mss pisze:
ja zalałem oryginalny Fordowski , ja zapłaciłem 64zł za litr ale u naszego kolegi slawasa jest Dużoooo taniej potrzebujesz 3 litry , bo wchodzi około 2,6 -2,8l

Nie wiem jaki mam teraz , i czy poprzedni właściciel grzebał przy skrzyni, jak mam oryginalny to chodzi tragicznie ale wiek pewnie robi swoje.

Nie wiem jaki mam teraz , i czy poprzedni właściciel grzebał przy skrzyni, jak mam oryginalny to chodzi tragicznie ale wiek pewnie robi swoje.
Cytat:

KOmpletnie Cię nie rozumiem, wymieniłes na ten oryginalny czy nie ?? Ja wymieniałem na hipol, ale też przymieżam się do wymiany na oryginalny. W serwisie ford przed gdańskiem krzykneli mi 57 zł. za litr.

a ja wlałem elfa chyba za 14 albo 24 i do 7 tys wytrzymuje

a ja mam Mobil
pzdr