Użytkownik Espero napotkany w trasie - mały rajd...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sobota, samo południe, trasa z Żyrardowa do Warszawy (ta sama trasa którą jechaliśmy do Rudnik na zlot w tamtym roku - dwupasmówka w jednym kierunku)...
...nagle zauważam za sobą zielone Espero które siedzi mi na tyłku, no to pozdrowiłem go moimi awarynjymi... wyprzedził mnie i zrobił to samo a przy tym wyjął rękę na zewnątrz i pomachał zaciśniętą pięścią chcąć wykazać wyższość naszych samochodów nad innymi...
Od tego momentu lecieliśmy jeden za drugim... non stop gęsięgo 160km/h przez całą trasę z Żyrardowa do Wawy.... szkoda tylko że nie miałem kiedy wręczyć mu klubowej ulotki ale napewno widział moją wielką jeżdżącą reklamę na tylnej szybie...
...a wyglądał ten człowiek jak zapaśnik sumo i był mniej więcej w moim wieku... 25 czy cuś.....

Czesc,
rzadko sie odzywam...duzo pracy, i szkoda gadac..., wiec prawie jak nie swoj na forum, ale milo czytac takie posty. Czesto zagladam kierowcom Espero przez szybe, z nadzieja, ze to ktorys z naszego klubu, ale niestety...Przewaznie to zmeczeni i zabiegani uzytkownicy chcacy gdzies szybko dojechac, ale jak widac po Twym poscie, sa tez inni!!!

Lukasz a moze on chcial Ci powiedziec ze nie uzywasz kierunkow.. ??

Cytat:
2003-05-17 20:35:50, KeyJey pisze:
Lukasz a moze on chcial Ci powiedziec ze nie uzywasz kierunkow.. ??

Albo że używasz dwóch na raz!!! ... z Ciebie to jest żartowniś..

I jeszcze Ci pięścią pogroził.....

Chyba ten zawodnik sumo jednak nie chciał sie integrować a na dodatek nie da za wygrana - bo widział wielka jeżdząca reklame na tylnej szybie auta Łukasza Biedny Łukasz

el0!!

ja macham kazdemu uzytkownikowi Espero tak jak Jan Pawel II...
z wielkim szacunkiem...

ps: Lukaszu nie pisz ze to byl "rajd"... bo az mnie ciarki przechodza... jak juz to wyscig... wyscig