[K] Projektor filmowy 16 mm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temcie, potrzebuje projektora na taśmy 16 mm. Oczywiście kompletny działający

pozdro

O ile mnie pamięć nie myli swojego czasu mieli takowy (zsrr) w inter komisie.

Co prawda byłem tam jak jeszcze było (baaaaardzo) ciepło ale jak byś byw okolicy .

Polecam tez comiesięczną giełdę fotograficzną ale o ty na pewno wiesz.

pozdrawiam

hmnnnn giełda fotograficzna mówisz....

daaaaaaaaawno tam nie byłem....

powiedz mi dalej jest tam gdzie była??? w ktorą niedziele miesiąca to wypada???

Inter komis ... gdzie to jest???

giełda tam gdzie była (ul warszawska przy knajpie "kryształowa"), zawsze w 1szą niedzielę misiąca.

Też tam wieki nie byłem, ale można zaczepić stałych bywalców, bo duża szansa że mają.

Inter komis to ten który reklamuje się w radio, trzeba jechać od ronda "do góry" w kieunku na siemianowice, i przy (uprzatniętych już) ruinach huty "sielesia" skręcic w prawo i jechac tą starą droga na siemianowice.

Mają tam masę gratów być może akurat?

Cytat:
2006-11-30 16:59:59, Padre_cornelone pisze:
giełda tam gdzie była (ul warszawska przy knajpie "kryształowa"), zawsze w 1szą niedzielę misiąca. Też tam wieki nie byłem, ale można zaczepić stałych bywalców, bo duża szansa że mają. Inter komis to ten który reklamuje się w radio, trzeba jechać od ronda "do góry" w kieunku na siemianowice, i przy (uprzatniętych już) ruinach huty "sielesia" skręcic w prawo i jechac tą starą droga na siemianowice. Mają tam masę gratów być może akurat?

dzięki za info

pozdro