MotoNews.pl

Zgubiony dowod-co dalej???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie gdzies mi dowod zaginal przez te wszstkie remonty...czy kto wie jaka jest procedura??Zaznaczam ze OC sie skonczylo wiec od razu musze nowa umowe podpisac.Dzieki za pomoc

Gratulki, ktoś sobie kupi i zarejestruje Merca za kredyt wzięty w innym bankuuu niż masz konto na Twoje nazwizko

Było niedawno u Weissa w Zetce o takiej Kobitce, co nie wiedziała że ma kilka domów i samochodów

zglos na Policji - dostaniesz zaswiadczenie
zglos w Urzędzie, pokaz zaswiadczenie z Policji - dostaniesz wtornik / duplikat

Cytat:
2006-11-15 09:26:45, Sinuspi pisze:
Gratulki, ktoś sobie kupi i zarejestruje Merca za kredyt wzięty w innym bankuuu niż masz konto na Twoje nazwizko Było niedawno u Weissa w Zetce o takiej Kobitce, co nie wiedziała że ma kilka domów i samochodów

Ale tu chodzi o dowod rejestracyjny, a nie osobisty

Cytat:
2006-11-15 09:35:57, bart322 pisze:
Ale tu chodzi o dowod rejestracyjny, a nie osobisty

Policja i Wydział K

no tak ale ja go zgubilem w domu albo mi mechanik zgubil.To wsio jest na wiosce i raczej znalezienie nie wchodzi w gre...nie wiem jaka teraz procedura..

Tak jak pisali poprzednicy - policja i wydział komunikacji. A na policji mozesz sie dopytac co dalej w tym temacie i smutni panowie cie pokieruja jak i co...
a.... i jeszcze bedziesz musial na poczte isc - bo wpłata na konto urzedu k

[ wiadomość edytowana przez: jzu dnia 2006-11-15 11:23:15 ]

ja jak zgibiłem dowód prawko dowód rejestracyjny ksiażeczke wojskowa i pare innych żeczy
-powiedziałęm na komisarjacie ze byłem wypity ktos mnei zaczepił i zabrał p[ortwel
troche kasy pójdzie
dowód 30 porawko 50 albo na odwrót
dowód rejestracyjny chyba 70
ksiażeczki sobie nie wyrabiałęm nowej