[K] Kupię oryg.kołpaczki do stalowych felg 14"OPEL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję jak w temacie...kupiłem do Vipera na zimę stalowe felgi Opla 14".../takie jak mię się akurat podobały/...niestety mam do nich tylko jeden kołpaczek...a chciałbym komplecik

Może komuś się walają po jakimś kadecie czy inne vectrze ??

Dla ułatwienie: na kołpaczku są nast. nr katalog. 90 495 326; 90 495 329; 25 12 689 oraz oznaczenie >PA 66 M 40<

mam pytanko a jakie sruby uzyjesz do stalówek od alusów ?
bo ja tez kupiłem stalówki ale nie wiem czy sruby beda ok a co do kołpaków to wiem ze jak gdzies jechałem zawies towar jechałem obok jakiegos domu lezała tam cała kupka kołpaków jak sobie przypomne gdzie to sobie skocze kupic i jak co tobie tez wezme ale to narazie ?

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-11-12 20:20:23 ]

Cytat:
kupiłem do Vipera na zimę stalowe felgi Opla 14".../takie jak mię się akurat podobały/...niestety mam do nich tylko jeden kołpaczek...a chciałbym komplecik

wywal ten jeden w ciorty... nie dosc ze nie bedzie Viper oszpecony oplowskimi znaczkami to i zaoszczedzisz

Cytat:
2006-11-12 22:36:31, ETomek_GT pisze:
wywal ten jeden w ciorty... nie dosc ze nie bedzie Viper oszpecony oplowskimi znaczkami to i zaoszczedzisz

A kto powiedział że opel tam zostanie ??...nie bój nic..! a kołpaczki potrzebne i już !

Cytat:
A kto powiedział że opel tam zostanie ??...nie bój nic..! a kołpaczki potrzebne i już !

to wez pianke, szpachle i sobie dorob moze??? heheh

juz myslalem ze chcesz oszpecic auto

Cytat:
2006-11-12 22:53:34, ETomek_GT pisze:
to wez pianke, szpachle i sobie dorob moze??? heheh juz myslalem ze chcesz oszpecic auto

Zamiast mi dokuczać... byś pomógł ...zima idzie..kołpaczki pilnie potrzebne!

Cytat:
Zamiast mi dokuczać... byś pomógł

odwiedze jutro jeden szrot ktory mam tu u mnie, moze cos znajde...
a tak wogole to nie dokuczam co ja moge za to ze mam jakis taki lekki wstret do Opli... (wykluczajac Vectre GTS)...

Cytat:
2006-11-13 23:38:03, ETomek_GT pisze:
odwiedze jutro jeden szrot ktory mam tu u mnie, moze cos znajde... a tak wogole to nie dokuczam co ja moge za to ze mam jakis taki lekki wstret do Opli... (wykluczajac Vectre GTS)...

...żartowałem przecie...z tym dokuczaniem oczywista

A za wszelaką pomoc z góry dziękuję

Cytat:
2006-11-13 23:38:03, ETomek_GT pisze:
odwiedze jutro jeden szrot ktory mam tu u mnie, moze cos znajde... a tak wogole to nie dokuczam co ja moge za to ze mam jakis taki lekki wstret do Opli... (wykluczajac Vectre GTS)...

to jak będziesz zwiedzać ten szrot to spójrz też na takie kołpaczki do felg z VW golfa ... też 14ki

dzięki

pozdro

Cytat:
2006-11-14 01:40:19, Kolber7 pisze:
to jak będziesz zwiedzać ten szrot to spójrz też na takie kołpaczki do felg z VW golfa ... też 14ki ..

oki ...nie ma sprawy.. ..jak tylko gdzieś dotrem to na pewno looknem

Cytat:
...żartowałem przecie...z tym dokuczaniem oczywista

no co Ty nie powiesz... a ja to tak na powaznie odebralem

a wiec ... wprawdzie wrocilem przed chwila i na szrocie oswietlenie takei sobie... ale sprawa wyglada tak...

Kolpaczki Kolberowe sa... koles chce 5 ojro za sztuke tylko bym srednice jeszcze potrzebowal dla upewnienia bo one tak oddzielnie leza

Kolpaczkow od B1 nie znalazlem... moge odwiedzic jeszcze 2 miejsca ale to dopiero po niedzielii jakby byly to do kraju zwiozl bym je na ostatniego tego miesiaca... tylko tu tez poprsil bym wymiary bo chyba tylko tak cos na tym szrocie mozna znalezc

Cytat:
2006-11-14 17:56:00, ETomek_GT pisze:
no co Ty nie powiesz... a ja to tak na powaznie odebralem a wiec ... wprawdzie wrocilem przed chwila i na szrocie oswietlenie takei sobie... ale sprawa wyglada tak... Kolpaczki Kolberowe sa... koles chce 5 ojro za sztuke tylko bym srednice jeszcze potrzebowal dla upewnienia bo one tak oddzielnie leza Kolpaczkow od B1 nie znalazlem... moge odwiedzic jeszcze 2 miejsca ale to dopiero po niedzielii jakby byly to do kraju zwiozl bym je na ostatniego tego miesiaca... tylko tu tez poprsil bym wymiary bo chyba tylko tak cos na tym szrocie mozna znalezc

z tą ceną to gostka nieźle porąbało....

4 x 5 daje nam 20 ojro....

a ja za nieco ponad 100wę kupiłem fele

ciekawe po ile ma felgi

Cytat:
z tą ceną to gostka nieźle porąbało....

4 x 5 daje nam 20 ojro....

a ja za nieco ponad 100wę kupiłem fele

ciekawe po ile ma felgi

no eeeeeeeee toz to ich VW...

fele kompletne to za 150idzie lyknac... ale takie "bajerki" to sa w cenie... tak czy inaczej przejade sie tam jeszcze raz... za czasow espero elementy gumowe ktore mi kuny zjadaly tak zalatwailem sobie w opcji... przez plot wiec moze damy rade

załatwiłem sobie 2,8 kołpaczka ...w sumie za 20zł

...ale temat ciągle aktualny bo potrzebuję 3,0 szt. ...najwyżej zostanie mi rezerwa

Pozdrawiam