MotoNews.pl

ZLOT LADA KLUB POLSKA KWIECIEŃ 2005 (Mikorzyn, k/Konina)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mamy już luty a na temat wiosennego zlotu LKP na razie nic nie wiadomo
Termin , lokalizacja itp.
Prosze o konkrety w tym watku
Moderatorów prosze o usuwanie wszelkich OT

pzdr
CHIO

Dokładnie w poniedziałek jade ustalać konkrety.......i wszystko bedzie juz wiadomo odnośnie zlotu w Mikorzynie....Jezeli bedzie zgoda kierownictwa domków oczywiście - w przeciwnym razie trzeba bedzie kombinować z jakims innym miejscem.......
trzeba jeszcze poczekać te pare dni....jak zarezerwuje termin i domki to wybiore sie na lotnisko w Kazimierzu......
No a potem zostana juz drobne korekty

Takie podejscie do tematu lubie
Czekamy więc na konkrety

pzdr
CHIO

Moge prosić o podanie co to za Mikorzyn (tj. koło czego - bo znalazlem chyba z 3 takie nazwy w serwisie www.gdziejest.pl)

podejrzewam ze ten kolo Konina, tak?

[ wiadomość edytowana przez: fruwak dnia 2005-02-03 13:17:22 ]

o nie tylko nie kwiecien!!!!!nie da sie zrobic zlotu pod koniec moja albo chociaz po 15 maja!!!!????

zloty krajowe tradycyjnie robimy pod koniec kwietnia. powodem są koszta. łąpiemy się przed sezonem więc ceny sąniższe. no i większe możliwości w znalezieniu wolnych miejsc w miejscu które nas interesuje.
@Fruwak: koło Konina

no to szkoda a tak bardzo chcialem przyjechac!!!ja myslalem ze zlot jest w lato albo chociaz w maju a tu matura i niestety nigdzie nie pojade moze nastepny zlot bedzie z lepszym terminie!!!

pewnikiem wrzesien lub okolice

Cytat:
2005-02-03 20:21:20, dcnt pisze:
pewnikiem wrzesien lub okolice

W Słomczynie?

kurnaaaa koniec kwietnia esh toz ja cała kase przepije do konca kwietnia:|
moze na poczatku kwietnia?? albo czerwca? esh kurde no :|

mała praerwa w nauce dobrze ci zrobi.bierz się za naukę już teraz a w kwietniu będziesz mógł pozwolic sobie na dzień relaksu.motywacja to podstawa,powodzenia.

chcialbym sie dowiedziec kiedy i gdzie jest ten zlot prosze o informacje poniewaz od niedawna jestem czlonkiem klubu

Ja rownierz bym prosil o konkrety w kwestji zlotu poniewaz mam zamiar sie wybrac z moim wojkiem edgarem i zobaczyc jak takie cos wygląda poniewaz oboje jestesmy zafascynowani samochodami marki Lada a zarowno posiadaczami samochodow tej marki.

Panowie czytac nizej!! Wszystko jest napisane conajmniej po 2-3 razy

zeby to ujac w konkret:
koniec kwietnia
Mikorzyn k.Konina reszta pod znakiem zapytania..

Zax trzymamy kciuki żeby wypaliło

Cytat:
2005-02-05 01:04:04, arsen pisze:
zeby to ujac w konkret: koniec kwietnia Mikorzyn k.Konina reszta pod znakiem zapytania..

zapomniałem dodac

CZYTAŁ LUCJAN SZOŁAJSKI

no trochę daleko jak dla mnie :/ a ile to jest km od warszawy?

od wawy ok.200

to bym miał 450 km w jedną strone trochę za daleko niestety