Przewod paliwowy KUPIĘ!!!!!!!!!!1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
potrzebuje kupic przewod paliwowy doprowadzajacy paliwo. taki z tworzywa osłoniety pancerzykiem gumowym a po srodku ma taki jakby krazek aluminiowy. prowadzi on spod silnika gdzie konczy sie przewod metalowy do listwy wtryskiwaczy i na obu koncach ma plastykowe koncowki na zatrzaski. chodzi o espero 1.5!!!!!
tel. 506 648 957
bede wdzieczny za pomoc bo nie jest latwo to dokupic

Za taki wężyk zabulisz pewnie ze stówke
Dorób ze zwykłego wężyka paliwowego wzmacnianego oplotem
Koszt wyjdzie pewnie z 10% wartości oryginału

a jak zarobi zlaczki?

Szukaj na allegro, calych aut jest masa, napisz maila z zapytaniem do kilku osob, mysle ze ktorys odda to za grosze (jesli bedzie mu sie chcialo rozbierac)

Rownież przyłaczam się z prośbą o informację kto może posiadać do sprzedania przewod paliwowy ale do silnika 1,8 .Również jest to przewód idący od listwy do sztywnego przewodu pod samochodem. Przy listwie prykręcony jest na klucz 24.Początek tego przewodu jest metalowy i wygięty do którego dołączony jest gumowy przewód zakończony nakrętką. Pilnie kupię mój nr. tel 0501-173-663 lub darek.r11@wp.pl.

poszukaj na szrotach. ja szukalem ale byly tylko espera 1.8 lub 2.0 i stal sobie taki jeden i koles ze szrotu do mnie zebym sobie zajzal pod maske i jak bedzie to zebym sobie wzial bo oni i tak tego nie sprzedadza