| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sinus Suzuki Vitara Polkowice | 2006-11-22 18:17:50 jak wymienić osłonę gumową półosi zewnętrznej w kadecie?tak pokrótce mi napiszcie po kolei co robi się. |
sinus Suzuki Vitara Polkowice | 2006-11-23 17:24:46 o dzięki za szczegółowy opis czynności będę to wymieniał w sobotę, to jak zrobie to napiszę jak sobie z tym poradziłem. |
sinus Suzuki Vitara Polkowice | 2006-11-26 13:20:41 no i wymieniłem dzięki za porady.zajęło mi to trochę czasu bo około 2 godzin albo i troszkę więcej, ale to robiłem pierwszy raz i dlatego tak to szło.zrobiłem jeden błąd bo nie zdjąłem odrazu tego sworznia z wahacza i to mi trochę opóźniło robotę.ale ogólnie dałem radę i już mam nową osłonę zamontowaną i wytrzyma na pewno długo.dzięki jeszcze raz za radę. |
LUKASSmajkel Rambo Brodłej | 2006-11-27 09:13:38 heheheeh to spoko ze tak łatwo ci poszło mam nadzieje ze zatosowałeś sie do wszystkich rad (spić browara tez )
pozdrawiam |
sinus Suzuki Vitara Polkowice | 2006-11-27 23:01:38 jak coś będzie się działo to wtedy najwyżej, się tam udam.tak na oko wygląda że jest w takim samym położeniu ten sworzeń.wiem, ze zaraz powiedzą niektórzy, że na oko to chłop w szpitalu umarł..ale już sie zawiodłem zbyt wiele razy na tych mechanikach z mojej okolicy i za wiele słyszałem złych opinii.ostatnio jak miałem problem z szarpaniem auta to żaden nie potrafił tego naprawić, aż w końcu sam doszedłem do tego.także dzięki za radę ale narazie raczej nie planuję się udać do warsztatu..ale spytam się kumpla, który to wymieniał czy mu coś się potem działo z oponami. |