Sprzent boschmann czy nadaje sie na car audio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam czy głosniki,wzmacniacze,tuby itp nadaja sie na nagłosnienie samochodu czy lepiej kupic co innego jak tak to co polecacie bo jest tyle firm ze nie wiem co wybrac dzieki za odpowiedzi czesc

[ wiadomość edytowana przez: milan151 dnia 2006-11-19 18:22:06 ]

Cytat:
2006-11-19 18:21:31, milan151 pisze:
witam czy głosniki,wzmacniacze,tuby itp nadaja sie na nagłosnienie samochodu czy lepiej kupic co innego jak tak to co polecacie bo jest tyle firm ze nie wiem co wybrac dzieki za odpowiedzi czesc [ wiadomość edytowana przez: milan151 dnia 2006-11-19 18:22:06 ]

Zrob sobie przegląd przez wątki w dziale CarAudio .. albo w wyszukiwarce wpisz boschmann a będziesz miał lektury na jakiś czas.

a Magnat

To może od razu JBL, albo Infinity?

ja mam 6x9 bossmana i sprawują się znakomicie już ponad 2 lata. Wg mnie sprzęt jest wart tej ceny, a jak stać Cię na 2xdroższe, to kup Infinity.

Na buszmena szkoda pieniedzy i nerwow a na Magnata tylko pieniedzy
Napisz co chcesz kupic , ile mozesz na to przeznaczyc i jakiej muzy sluchasz to napewno cos sie doradzi.
Pozdrawiam
Kamyk
P.S Wiad dla Moda - > nie ten dział!!

[ wiadomość edytowana przez: Kamykgdy dnia 2006-11-20 07:44:30 ]

na sprzenat chce przeznaczyc około 1000 zł tylko chciałem miec wszystko jendej firmy chociaz radio mam sony

yo Kamykgdy

Mam boshmana od roku, to jest zestaw za 150 zł, dwa głosniki midbasowe i dwa gwizdki + dwie zwrotnice w zestawie, całość podobno dobrana komputerowo pod katem jakości dzwieku.

Midbasy są w drzwiach a gwizdki z tyłu za tylnymi drzwiami na podsufitce.
Dokupie sobie jeszcze jeden basowy na tył i bedzie miodzio.

Zestaw mi gra na kasetowym blaupunkcie i gra ... zajeb..ście.

Tanio dobrze i bez zbędnych kosztów.