Matura

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dnia 6,7 Maja jak kazdy wie jest matura i kilka osub od nas z klubu bedzie wlasnie w tych dniach siedziec w szkole i ją pisac.Z tej okazji zycze wszystkim klubowiczom i nietylko POWODZENIA.
Mam nadzieje ze po maturze pochwalicie sie swoimi doznaniami i jak im poszło

hmm matura a z czym to sie je

Nie dziekuje Mefi

No jutro szalejemy ale wiem ze DAMY RADE !!!!!!

No spoko właśnie wróciłem z ogniska a jutro matura no ciekawe jak mi jutro pójdzie

połamania długopisów...

Pytanie nr 1 z polskiego rulezzz 80% mojej szkoly to pisalo

Ja tez pisałem na pierwszy temat tylko że szkoły wieczorowe maja inne tematy niż szkoły dzienne

No to jest nas 2 krzychu ja tez pisalem 1 w wieczorowej motyw walki

Szacuneczek

szkoda ze niebylo motywu jak stuningowac poloneza to bys misiek mial 5+

No i po majcy!!! Myslałem ze bedzie gorzej ale nie było zle Sciagi zrobiły swoje jeszcze ustne i po krzyku

Szacuneczek

Jak tam Misiek po pisemnych??Widzialem Cie jak odjezdzales spod szkoly.Mam nadzieje ze zaliczone.Teraz to juz z gorki

No pisemne mam za soba zaliczone!!! Wilu trzeba było podbic jak mnie widziałes bo ja ciebie niestety nie a skodilakiem raczej nie byłes bo napewno zauwazyłbym taka maszyne Teraz tylko jeszcze przejsc ustne ale nieczuje sie w tym najlepiej no zobaczymy

Szacuneczek

Spoko a ja juz mam to za sobą właśnie dzisiaj miałem ostatni ustny i zdałem ta zakichaną mature i jestem wolny jak wolne obroty u mnie w kaszlu

No to gratuluje-kiedy oblewamy??

No krzych gratuluje szybko poszła ci ta matura Mef czym chcesz oblewac Muszynianka???

bardzo smieszne misiek juz mam sie smiac czy poczekac jeszcze troszke??

Dzięki maturka mi sie podobała zwłaszcza ze sie nic nieuczyłem tylko w dzień matur przeglądałem tylko zeszyty