MotoNews.pl
8 Stary wątek z Ciemnymi szybami ;) (152698/279) - PT

Stary wątek z Ciemnymi szybami ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie próbowałem sobie przyciemnić i lipa a chce miećdobrze zrobione tzn wole nie mieć niż mieć na aucie jakieś zmarszczki
pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Matys318 dnia 2006-11-29 20:46:40 ]

Up nikt niewie

Czy Poznań łapie się pod "okolice"??

Cytat:
Czy Poznań łapie się pod "okolice"??

he no powiedzmy interesi mnie tylna szyba mi tu w Głogowie krzyczą 250

łoqrcze, ja w poznaniu za wszytskie szyby bez czolowej 300pln dalem a za vana 400pln

ile jest do poznania z Głogowa km? masz jakiśkontakt do nich??

Z jedna szybą raczej nie opyla się jechać.

FOLIAPOL
Piotr Krüger
ul. Dzięgielowa 5
61-680 Poznań

Tel. 603 137 769

[ wiadomość edytowana przez: shibby dnia 2006-07-14 15:49:54 ]

Moj koles jeździ busem w tamte strony po jakiś towar dam mu klape jak coś dzieki

Już przyciemniłem szybki boczne troche przesadziłem ale cóż życie teraz szukam nadal zakładu w okolicach Głogowa. Potrzebuje przyciemnić tylną

witam Ziomala

ja auta przyciemiałem w auto-stylu we wrocku fachowosc na maxa -

w koncu przyciemniali limuzyny repezentacyjne

klikając na loga marek zobaczysz ich przykładowe prace

Cenniki i stronka firmy

[ wiadomość edytowana przez: skidmarks dnia 2006-07-15 14:15:08 ]

No troszke przody za ciemno moga sie niebiescy przypelzac. Jakbys teraz okleil folia slupki w drzwiach to efekt zajefajny. I pytanko co zrobiles ze starymi progami? Mam na mysli te z fotek, bo w tym watku masz te progi co na allegro sa, tez je mialem, ale nie pasuja wizulanie.

Cytat:
Jakbys teraz okleil folia slupki w drzwiach to efekt zajefajny. I pytanko co zrobiles ze starymi progami?

Wiatm folia na słupkach będzie w najbliższym czasie. Już nad tym myślałem dziś
co do progów to się połamały w zime lekki poślizg
A co do tych progów chciałem by były inne niż wszystkie troszke nie pasują ale jak zakończe prace nad essim to efekt napewno będzie cikawy

skidmarks witam dzięki za namiary będe dzwonił narazie w legnicy powiedzieli mi za tylną szybe 170zł najtaniej narazie w moim okręgu przyzanam że myslałem ze taniej będą krzyczeć
POZDRO

Odkopuje wątek już przyciemniłem szybke I to w Lesznie za smieszne pieniądze POZDRO

oto fotki folia na słupki jeszcze nie doszla ale bedzie sorry za jakość zdjęć

No pięknie, gratulacje

[ wiadomość edytowana przez: KriSSo dnia 2006-07-22 13:03:06 ]

Witam odkopuje wątek bo klubowic miał pytanie dotyczące gdzie i za ile przyciemniają :
JA POLECAM
Leszno ul. Narutowicza (a przeciw centrum handlowego nasze leszno)
tel. 603047928
pozdro

Cytat:
2006-07-27 10:57:06, Matys318 pisze:
Witam odkopuje wątek bo klubowic miał pytanie dotyczące gdzie i za ile przyciemniają : JA POLECAM Leszno ul. Narutowicza (a przeciw centrum handlowego nasze leszno) tel. 603047928 pozdro

a właśnie ze dup............ bo znam lepszego gościa!!!!!!!!!!jakby co to kontakt ze mna to dam namiary ,powiem ze koleś u mnie w pracy oklej autka jak jest tak apotrzeb ai moim kumplom robił i zna się chłopak na rzeczy

Cytat:
2006-07-27 10:58:35, renifergt pisze:
a właśnie ze dup............ bo znam lepszego gościa!!!!!!!!!!jakby co to kontakt ze mna to dam namiary ,powiem ze koleś u mnie w pracy oklej autka jak jest tak apotrzeb ai moim kumplom robił i zna się chłopak na rzeczy

ile za całe autko bierze??

Cytat:
2006-07-27 10:59:48, Matys318 pisze:
ile za całe autko bierze??

a to zalezy ale jest najlepszy w okolicy ostatnio mojego kumpla skasował za audi c4 bez przedniej 450 zł ,czyli demontaż montaz szyb oklejenie a za essa jak z nim gadałem coś koło 400 komplet bo bede robił

Cytat:
2006-07-27 11:14:05, renifergt pisze:
a to zalezy ale jest najlepszy w okolicy ostatnio mojego kumpla skasował za audi c4 bez przedniej 450 zł ,czyli demontaż montaz szyb oklejenie a za essa jak z nim gadałem coś koło 400 komplet bo bede robił

To nie ma dużych różnic w cenie teraz zostaje tylko jakość
a tak swojądrogą gdzie można kupić folie taką jak oni przyciemniają bo ją kupuje siętylko na metry widziaem conieco i sam bym juz przyciemniał