MotoNews.pl

Ameryke odkryłem (chyba)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wymieniłem amorki na............. amorki od fiesty, i springi od fiesty (diesla)

springi maja nieco grubszy przekrój ale zato mniej zwoji, w efekcie auto siadło troche z przodu 20-30mm, foto nie mam, gleby teraz nie bedzie widac bo mam 13" zimowki, ale na wiosne beda 15" aluski wiec moze bedzie sie lepiej prezentowal

jakie et i rozmiar na max wejda do mk4 ??

mam okazje kupic 15"/185/65

t

nie no stary nie przesadzaj.....takich balonow nie bierz bo jak terenowka bedzie wygladac...

ja mam et35 a fele 7,5cala i jest ok (gdybym mogl zagiac rant to byloby juz wogole super spasowane)

a wczesniejsze felgi 15" mialem et chyba 42 i tez bylo ok (choc byly wezsze ale juz nawet nie pamietam ile)

wez pod uwage ze jesli bedziesz mial springi o wiekszej srednicy to wtedy et nie moze byc za duze bo bedzie ci haczylo od wewnatrz...

Obecnie fele jezdza na orionie mk5, wiec do essa mk4 tez chyba da rade je zalozyc.

wezme takie jak sa, oponki sie dojedzie do konca i pomysli nad czyms o nizszym profilu

Cytat:
2006-11-24 12:20:47, ToFastMKIV pisze:
mam okazje kupic 15"/185/65

nie masz chyba vectry zeby wsadzac takie balonowate oponki...
traf okazje zeby 195/50/15 trafic a ET to chyba 35-38 powinno byc, ale to jeszcze zalezy od szerokosci felgi wiec lepiej przymierzyc najsampierw

.... zeby Ci tylko te sprężynki nie popękały ..... fiesta jest sporo lżejszym samochodem ....

Cytat:
2006-11-24 13:01:10, SwIeTyY pisze:
.... zeby Ci tylko te sprężynki nie popękały ..... fiesta jest sporo lżejszym samochodem ....

bo ja wiem czy az tak sporo

tak czy siak springi sa od diesla

ja mam 195/50/15 i sie idealnie mieszczą

Cytat:
2006-11-24 13:12:51, ToFastMKIV pisze:
bo ja wiem czy az tak sporo tak czy siak springi sa od diesla

.... niop ... zgadza sie ... springi od diesela .... ale włożone równiez do diesela ....