| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-22 22:45:01 Mam pytanko czy mozna odczytac jakoś który czujnik ABS w Carinie E moze byc walniety ?? oczywiscie bez odwiedzania serwisu , pali sie u mnie w sednaie kontrolka ABS juz chyba z 3 lata a ze mam troche tych czujników to wkońcu bym spróbował zmienic |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-24 22:13:58 wsumie nigdy w toyotach nie miałem potrzeby sprawdzac kodu błędów , w skodach , vw , fiatach to bez problemu znam sposoby ale widze są podobne nic bedzie trzeba sie pobawić tylko ze jak zawszemi sie nie chce |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-24 22:38:33
sprawdzałem w vw lt z tymze wtedy poprzez złącze diagnostyczne to robiłem w sposób zwierania wtyków z tymze w lt było prosto i kontrolka jak zaczeła migac to znaczyło ze sprawny był czujnik dany a jak swieciła to walniety był nie wiem jak w innych vw jest |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-11-24 23:45:09
ok spoko ![]() |