MotoNews.pl

Kupie kolpaki do espero org

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie 4 szt

Mam ale nie oryginały i nie 4 sztuki tylko 7 .Szczegóły na maila.

Cytat:
2006-10-28 23:17:53, Jac pisze:
Mam ale nie oryginały i nie 4 sztuki tylko 7 .Szczegóły na maila.

Ślepy? Głuchy, Nieczytaty? Nie oryginały to w każdej Biedrące za dwie dychy sobie może kupić.

mam komplet używek (stan: do renowacji), foto w poniedziałek...

ile za nie chcesz

dwa są OK, jeden ma niewielkie przytarcie lakieru a ostatni to ruina do renowacji - można go uratować szpachlowaniem i lakierowaniem.
wrzuci kolega jakiegoś maila dla fotek?

Cytat:
można go uratować szpachlowaniem i lakierowaniem.

a jaki to ma sens? Zeby spachla po przejechaniu dwoch dziur pekla a po kolejnych odpadla??? Bez sensu...

wlasnie chcialem zaczac podobny watek, potrzebuje jeden jedyny kolpak oryginalny 14'' do esperaka,

najchetnie zalatwilbym tranzakcje jeszcze przed sobota (zlot fso) bo od wczoraj jezdze na 3 kolpakach

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

kolego lucas48 ja pierwszy bylem chetny na te kolpaki wiec wiesz... moj emil do zdjec pawleczak@poczta.onet.pl

Jac , jeśli te Twoje kołpaki wyglądają tak jak orginalne to weź je ze sobą na imprezę fso , pohandlujemy
Jak tak dalej pójdzie to sprzedasz wszystkie 7

Cytat:
2006-10-30 13:25:23, pablo_ns pisze:
kolego lucas48 ja pierwszy bylem chetny na te kolpaki wiec wiesz... moj emil do zdjec pawleczak@poczta.onet.pl

nie no spoko, nie zamierzam cie pozbawaic palmy pierwszenstwa, po prostu podlaczam sie pod watek, zeby nie tworzyc nowego

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

no to zwracam honor

Ja jeździłem całe życie fury na kołpakach od Lanosa... Od miesiąca jeżdżę bez, bo auto wyglądało tak beznadziejnie, ze je wywaliłem.

Po co mam kołpaki... Bez nich, ten samochód wygląda 5 razy lepiej

Mam 4 sztuki oryginalnych kołpakow do espero,jakby ktoś chciał.Z tego co pamiętam nie są w najgorszym stanie,ale jesli ktos by reflektował to dopiero na przełomie listopada i grudnia,jak będę w Polsce....
Jak ktoś zainteresowany niech pyta...

jestem chetny, kiedy dokladnie mozesz je wyslac i za ile

Cytat:
2006-10-30 20:09:55, Zoltar pisze:
Ja jeździłem całe życie fury na kołpakach od Lanosa... Od miesiąca jeżdżę bez, bo auto wyglądało tak beznadziejnie, ze je wywaliłem. Po co mam kołpaki... Bez nich, ten samochód wygląda 5 razy lepiej

nooo, ja też tak zrobiłem zeszłej zimy i się lekko zdziwiłem, jak na wiosnę nie mogłem zdjąć jebanych tylnych kół... nawet młotem nie pomagało, tak się zapiekły. Musiałem na noc pryskac WD na lekko odkręconych, poczekać, a rano delikatnie przejechac się po dziurawej drodze, zaciągając co chwilę ręczny. Także w tym roku wracam do kołpaksów

cos mi sie zdaje ze nawet tej jednej sztuki od nikogo nie kupie

-----------------

Cytat:
2006-10-31 09:30:41, Walus pisze:
Także w tym roku wracam do kołpaksów

Ja nawet specjalnie w żapce kupiłem za 2 dychy zimowe kołpaki.

Cytat:
2006-10-30 22:58:02, pablo_ns pisze:
jestem chetny, kiedy dokladnie mozesz je wyslac i za ile

będę między 24.11. a 2.12.w domu tak ze mozemy sie wtedy zgadac na forum,na pewno zaglądnę.tylko odezwij się jakos,bo ja pewnie nie będę pamietał...

Kula69!!! Bardzo Ci dziekuje za pomoc!!! Ale mi sie trafilo ze zobaczyles u tego mechanika jedna jedyna sztuke tak jakby tam lezala i na mnie czekala jestem wniebozwiety jak to malo potrzeba czlowiekowi do szczescia zwlaszcza ze juz zdazylem zwatpic ze gdziekolwiek znajde uzywany oryginal

-----------------