Lusterko przednie, kabinowe....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ułamało mi sie ( tylko nie pytajcie jak ja to zrobiłem Teraz mam banalny kłopot, nie moge odczepic pozostałej reszty plastiku..... no nie chce odejsc od zaczepu na szybie. Młotkiem nie sprawdzałem, szkoda mi szyby.

Jakis tajny sposób ??

P.S: Przeglądając forum przez chwile widziałem na ekranie reklame z taką fajną panią ( na złoto jakos ).... gdzie ona jest ?? Nie zdąrzyłem sie napatrzec

potrzebny jest mały ampulek,którym cały ten plastik przykręcony jest do metalowej kosteczki na szybie.

Cytat:
2006-12-02 17:55:29, JaRabbit pisze:
potrzebny jest mały ampulek,którym cały ten plastik przykręcony jest do metalowej kosteczki na szybie.

Jacek..proszę Cię...trza to od razu tłumaczyć bo łeb daję że Kolega nie wi o so Tobie chozi..

P.S. Kolego pawellewinski...nie trza było tak wierzgać ...fotele odsuwa się na maksa wyciąga zagłówki i wtedy już można

a nie lepsze jest tylne siedzenie i fotele przednie podsunięte na maxa do przodu?

Cytat:
2006-12-02 22:45:45, jost pisze:
a nie lepsze jest tylne siedzenie i fotele przednie podsunięte na maxa do przodu?

to zależy jeszcze jaki jest mechanizm regulacji foteli.Jak jest wajcha, to moment.Przy pokrętle trzeba się trochę nakręcić