Sprzedam wymarzone 3,0 MV6 - lepszej nie znajdziesz...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam moje wymarzone 3,0 MV6.
najlepsze, jakie kiedykolwiek widziałem.
Idealna, bezawaryjna, zadbana - wręcz wypieszczona Omcia.
oryginalny i potwierdzony przebieg 177tys km, książka serwisowa, dokumenty z TUV z ostatnich kilku lat. 2 właścicieli prywatnych.
sam wyszukałem z setek ogłoszeń i sam sprowadziłem.
silnik bez jednego wycieku, chodzi jak złoto, po sprowadzeniu nie dotknąłem jej nawet śrubokrętem. Wszystkie elektryczne gadżety działają bez zarzutu. Hamulce, zawieszenie, opony, wydech - jak nowe. Jedzie prosto, nic nie stuka, do 200km/h można swobodnie rozmawiać
spalanie Pb95 trasa 8,5-9; miasto 12-14 (nauczyłem się jeździć).

EXTRA tylko dla klubowiczów:

- rabat 1.000 pln od wystawionej ceny
- w cenie dam super alusy lato 17cali + 2-letnie oponki (bieżnik
7mm) oraz alusy oryginały 15cali +nowe zimówki. Oba komplety
stan idealny bez uszkodzeń, wartość min. 3.500 PLN.

z tego czego nie widać:
- zaczęła szwankować klima (diagnoza: do nabicia za 170pln)
- słabo świeci niebieskie podświetlenie kompa (słabe LEDy)
- po Niemcu są 3 małe zaprawki (progi), planowałem zrobić
konserwację budy (Tectyl) i temat z głowy.
- mikroskopijny wyciek łożysko za skrzynią na wał (diagnoza: w
warsztacie mnie wyśmiali i kazali się leczyć...)
nic więcej nie znalazłem a jestem uparty

więcej tu:
http://gielda.szczecin.pl/show/48281

powód sprzedaży: banalny. Znalazłem to samo w C

tel. 604400466 lub 7gsi@wp.pl

jaka cena za to cudo no i który rok itp

sorki już znalazłem ...niedoczytałem

rocznik: 08.1994
cena: zależy czy z alusami czy bez
ale wyjściowo 19.000 + opisane bonusy dla Klubowiczów

w odpowiedzi na liczne pytania:
temat sprzedaży auta zawieszony do 01.10.2005r.
z powodu wyjazdu na zasłużony urlop
będzie windsmerfink na Rodossss
fotki z wyjazdu będą tu

Widze, ze pchasz bryke Baw sie dobrze na urlopie, to znaczy ze zlot opuszczasz ?

o, no właśnie-
ze zlotu nici...
tak nawiasem, niewykluczone,
że po powrocie będzie promocyjna cena na omcie...
pozdrawiam

witam
zgodnie z obietnicą po urlopie nowa cena:
16.500 PLN - za super auto na felgach 15 cali + opony zimowe - cały komplet jak nowy ze sklepu.

za dopłatą alu 17 + sport grill.

aha, i na liczniku już prawie 180.000km
jak coś, mój tel 604400466

Cytat:
ale wyjściowo 19.000

Cytat:
16.500 PLN

2500 w miesiac... tak dalej i do konca roku ja za darmo oddasz

Cytat:
2005-09-05 12:21:18, 7gsi pisze:
sprzedam moje wymarzone 3,0 MV6. najlepsze, jakie kiedykolwiek widziałem. Idealna, bezawaryjna, zadbana - wręcz wypieszczona Omcia. oryginalny i potwierdzony przebieg 177tys km, książka

Zaczyna sie niezle... no i malo widziales z tego wynika.

Cytat:
silnik bez jednego wycieku, chodzi jak złoto, po sprowadzeniu nie dotknąłem jej nawet śrubokrętem. Wszystkie elektryczne gadżety działają bez zarzutu. Hamulce, zawieszenie, opony, wydech - jak nowe.

Potem jeszcze lepiej, a z w koncu:

Cytat:
tego czego nie widać: - zaczęła szwankować klima (diagnoza: do nabicia za 170pln) - słabo świeci niebieskie podświetlenie kompa (słabe LEDy) - po Niemcu są 3 małe zaprawki (progi), planowałem zrobić konserwację budy (Tectyl) i temat z głowy. - mikroskopijny wyciek łożysko za skrzynią na wał (diagnoza: w warsztacie mnie wyśmiali i kazali się leczyć...) nic więcej nie znalazłem a jestem uparty

Hahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahha

To albo idealne, albo nie.

na LOB obowiązuje zapis binarny więc albo 1, albo 0

Vino nie łap kolegi za słówka

Nie lapie, poprostu niech sobie kit wciska na gratce a nie normalym ludziom.

Potme kupi to jakis napaleniec i bedzie pytal:

"A mam takie pytanie. Jednak na wstepie chcialbym powiedziec ze mam najwspanialsze auto na swiecie, ktore kocham i ..... jednak nie dziala mi klimatyzacja, dlatego...."

no i wiadomo co dalej.

...tym bardziej, że jeśli przyjedzie taki szczęśliwy nabywca wymarzonego MV6 na zlot, to może wyjechać już jako bardzo nieszczęśliwy.

krytyków/fachowców/maniaków/złośliwców/mechaników/itp itd jest na zlotach LOB od groma więc można szybko zweryfikować co w omedze "piszczy"
a i sam kiedyś tam dołożyłem malutką cegiełeczkę by ocenić pewne autko i skończyło się to dość przykro. (małe oszustwo zostało wykryte)

Dobrze piszesz Vino ,albo stan idealny , w co naprawde bardzo wątpię (94r.) , albo to i owo do zrobienia i autko w dobrym stanie.

Rozpierdzielają mnie ogłoszenia :
Stan idealny ,jak nowe ,tylko drobne poprawki lakiernicze - po gradobiciu

[ wiadomość edytowana przez: autoseba dnia 2005-10-06 15:40:47 ]

Hehehe... ostatnio widzialem takie:

Stan idealny (...) ma tylko zerwany pasek rozrzadu, koszt paska z wymiana 230zl

Cytat:
2005-10-06 16:05:43, DrA pisze:
Hehehe... ostatnio widzialem takie: Stan idealny (...) ma tylko zerwany pasek rozrzadu, koszt paska z wymiana 230zl

No nie złe ha ha ha ha

DrA, może pamiętasz, ten pasek to tak zerwany na dobre czy może da radę go jeszcze zregenerować

Chyba nie bo by zaznaczyl taka mozliwosc...

zawsze to wplywa dodatnio na cene : mozna regenerwac za 50 zl

o qrwa hehheheheheheheheh:0:0;0

nio,
to se koledzy popisali.
zwłaszcza kolega Vino, który, jak zakładam, jest rutynowanym motoryzacyjnym ekspertem z wyjątkową zdolnością jasnowidzenia, na odległość krytykującym cudze auto. Po prostu uwielbiam takich gości.

więc jeszcze raz, dla mniej uważnych:
do sprzedania jest omcia MV6 ROCZNIK 1994.
nie sprzedaję nowego auta rocznik 2005 prosto z salonu.
według mnie i kilku zaprzyjaźnionych warsztatów moje auto JEST W IDEALNYM STANIE. Silnik suchy, pracuje jak zegarek, spalanie w normie, rozpędza się do licznikowych 250. Zawieszenie, wydech, blachy, elektryka, lakier - wszystko w stanie idealnym. Szukałem tego auta pół roku, nie kupowałem taniego złomu "na handel" - ja za to auto porządnie przepłaciłem, właśnie z uwagi na doskonały stan techniczny. Zrobiłem nim 10.000km bez żadnej naprawy czy problemów technicznych. Klima działa, po sezonie spadło ciśnienie w układzie, rdzy - takiej prawdziwej - nie ma, są TRZY MAŁE (ok. 1cm2) ZAPRAWKI których normalnie nie widać. Chciałem być super-uczciwy względem forumowiczów, za to dostałem piękne podziękowania. Cóż.
Nadal twierdzę, że przy roczniku 1994 moja omcia to po prostu cacko, gdyby wszystkie omy- nawet dużo młodsze- były w takim stanie, nie byłoby tylu postów w stylu "ratunku, bo coś sie zepsuło". Nie miała jak 95% innych cofanego licznika, nie ma usterek czy ukrytych wad, a dla spokoju wydam te 170 na nabicie klimy i będzie do oddania jako 100% bezusterkowe auto.
zadowoleni?

tych, którzy chcą kupić dobre MV6 a nie bez sensu marudzić - serdecznie zapraszam na oględziny i konsultacje w dowolnie wybranym serwisie - nie zawiodą się.
pozdrawiam.