Czy orientujecie sie ile kosztuje zdjecie kratki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z "van'a"

tzn z auta zarejestrowanego jako ciezarowe

Koszt i procedurę masz tutaj:
kliknij - plik PDF
pozdrawiam
Arturek
P.S. Jeśli chcesz do vana (np. "Cienkas") wstawić drugi rząd foteli to się nieopłaca. Moi znajomi to liczyli i bez sensu. Podobno nawet inną tapicerkę dawali więc wymiana wszystkich foteli.

[ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2006-11-28 17:55:06 ]

ja to kiedys przerabiałem z tego co pamiętam to ze wszystik wyszło około 200zł , bo trzeba podjechać do okregowej stacji diagdnostycznej , która wymontuje kratkę i wystawi zaświadczenie za które trzeba zapłacić oczywiście , potem po nowy dowód rejestracyjny

dzieki panowie

z tego co wiem to nie da rady przerejestrowac auta od rocznika 2001 w górę . chyba że coś się zmieniło

Cytat:
2006-11-28 19:57:03, mss pisze:
z tego co wiem to nie da rady przerejestrowac auta od rocznika 2001 w górę . chyba że coś się zmieniło

Pitolicie Hippolicie. Odciężarowiałem Focusa z roku 2003 w tym roku, a procedura jest opisana w moim poprzednim poście.
pozdrawiam
Arturek

[ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2006-11-29 11:41:28 ]

Cytat:
2006-11-29 11:19:33, Arturek pisze:
Pitolicie Hippolicie. Odciężarowiałem Focusa z roku 2003 w tym roku, a procedura jest opisana w moim poprzednim poście. pozdrawiam Arturek [ wiadomość edytowana przez: Arturek dnia 2006-11-29 11:41:28 ]

jak przerejestrowywałem to tak było napisane w DZ.U. ale własnie nie pamiętam czy to zabraniało wogóle przerejestrowywać czy może po prostu wymagali swadectwa z homologacjii, bo jak wiemy wcześniej były takie czasy ze nniektóre auta nie miały homologacji

Cytat:
2006-11-29 13:13:05, mss pisze:
wiemy wcześniej były takie czasy ze nniektóre auta nie miały homologacji

mój znajomy kupował autko kilka lat temu w salonie jako ciężarówkę i nie miał kratki. Poprostu wtedy były takie przepisy (chyba 1996 ale mogę się mylić).