Neostrada nie zdążyłem wypowiedzieć umowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kurde mam opcje 512 i płace 84zł brutto i nie wypowiedziałem neo bo jakaś zmiana regulaminu miała zostać wprowadzona w życie czy to oznacza że teraz będę płacić więcej za internet????

czy o tej porze mogę gdzieś na jakąś infolinie zadzwonić się dowiedzieć??

tyle samo czasu co napisanie tutaj zajelo by ci wejscie na strone telekomuny i poszukaniu nowego regulaminu z cennikiem.

Cytat:
2007-02-19 00:25:32, specWROC pisze:
kurde mam opcje 512 i płace 84zł brutto i nie wypowiedziałem neo bo jakaś zmiana regulaminu miała zostać wprowadzona w życie czy to oznacza że teraz będę płacić więcej za internet???? czy o tej porze mogę gdzieś na jakąś infolinie zadzwonić się dowiedzieć??

dzwon na 9393 albo na 800102102

albo na 801321123 tez powinni wiedziec o umowie cos.

ty ale ta umowa ci sie teraz konczyla?? czy chciales zrezygnowac bo wszedl nowy regulamin??

nowy regulami to było trzeba wypowiedziec do 14 czy 15 lutego 2007

Cytat:
2007-02-19 00:30:27, PG pisze:
dzwon na 9393 albo na 800102102 albo na 801321123 tez powinni wiedziec o umowie cos. ty ale ta umowa ci sie teraz konczyla?? czy chciales zrezygnowac bo wszedl nowy regulamin??

oczywiście że poczytałem ten regulamin na stronie tpsy ale wogóle nic nie kumam z tych cen......nie zdążyłem wypowiedzieć neostrady chodzi mi właśnie o wariant z nowym regulaminem bo umowe mam do marca 2008 czyli co teraz bede płacić dwa razy więcej czy co?

bedziesz płaci tyle ile masz napisane na umowie... nic wiecej...

przyklad:
Us¸uga neostrada tp opcja 2048 (w przypadku zawarcia Umowy
na czas okreÊlony – 24 miesiàce):
– sta¸y dost´p do sieci Internet z maksymalnà szybkoÊcià transmisji do/od
komputera Abonenta do 2048/256 wyra˝onà w kb/s,
– dynamiczny przydzia¸ adresu IP,
– 50 MB w ramach us¸ug hostingowych (e-mail, WWW),
– brak limitu transferu
130,00 28,60 158,60 90,28

i co tu nie rozumiec, placisz ta kwote trzecia od lewej. ja nie rezygnowa;lem bo mi sie i tak umowa konczy pod koniec marca i albo przejde do netii jak brat potestuje teraz ( on rezygnowal) albo zmieniam na 6 mb w tepsie

Cytat:
2007-02-19 00:34:44, specWROC pisze:
oczywiście że poczytałem ten regulamin na stronie tpsy ale wogóle nic nie kumam z tych cen......nie zdążyłem wypowiedzieć neostrady chodzi mi właśnie o wariant z nowym regulaminem bo umowe mam do marca 2008 czyli co teraz bede płacić dwa razy więcej czy co?

placisz tak jak masz w umowie. ceny raczej sie tu nie zmienily.
limit i tak masz zdjety.
napewno nie bedziesz placil wiecej niz do tej pory....

jakbys zrezygnowal teraz z umowy bo niby regulamin ci nie pasuje to juz nie mozesz podpisac nowej umowy z promocja!!

a tak to na lajcie mozesz korzystac dalej nic ci sie nei zmieni.
ludzie zrobili poploch i zaczeli szybko rezygnowac... a potem male zdziwko ze nei mozna wziasc neo na promocjii....

acha czyli ma być jeszcze coś takiego że będzie przychodził oddzielny rachunek za internet i za telefon....

Cytat:
2007-02-19 00:44:34, specWROC pisze:
acha czyli ma być jeszcze coś takiego że będzie przychodził oddzielny rachunek za internet i za telefon....

no pewnie te rachunki rozdziela ale nie bedziesz placil napewno wiecej.