I po zlocie 25.05.2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hehe ale fajnie bylo

Co do zlotu to znowu bylo malo osob od nas ciekawe co szefostwo zrobi by ta liczba sie zwiekszyla
Po zlociku pojechalismy na przylasek wzucic na ruszt kielbaski (tzn dwa autka pojechaly misiek i ja). Bylo nas z 8 osob i bylo fajnie. Niektorzy wyladowali w wodzie (tak apropo to buty jusz mam umyte misiek a rachunek wysle mailem ) (zarcik oczywiscie).

Moim zdaniem grill byl o wiele lepszy niz zlot. Mozna bylo sie posmiac (szczegolnie z miska ktory udawal szympansa ) oraz z wieli innych ktorzy brali udzial w tym niecodziennym spotkani

Byle czesciej chlopaki takie wypady byly organizowane
Pozdrowionak od szybkiego sliwki

taaaa bylo poprostu zajebiscie na grillu... tylko sie zastanawiam w jaki sposob zgubilem klucze od mieszkania a breloczek od kluczy dalej mialem w kieszeni ... a woda cieplutka.. szkoda ze w ubraniu sie w niej chujo..... czuje....

Pozdrawiam...

No zabawa byla przednia niestety jak to zwykle bywa nieobeszlo sie bez strat(czesc od grilla).Najlepsze w tym wszystkim jest to ze ta czesc znowu niebyla wielkosci zapalki czy nawet kielbaski tylko duzo wieksza no ale niestety przepadla.Co do wolka to tez glupio wyszlo a szczegulnie z tymi kluczami.
Sliwce kompiel wyszla akurat na dobre bo mial okazje "wyprac skarpetki" jak to on moowi

No ale niema co plakac nad rozlanym mlekiem.Ogulnie mysle ze bylo fajnie.

kiedy nastepny?????Ja prponuje soote to wtedy kazdy dluzej zostanie

hm w sobote...ciekawa myśl zobaczymy czy coś nie wypadnie...

Kijowo ze sie nie zgralismy ja widziałem sie z Miskiem bo byłem troche wczesniej i ulokowałem sie na 1 a pozniej okazało sie ze zapomniałem fona i nie miałem sie jak dogadać z wami !!
tel zostawiłem w długich spodniach bo na grilla to sie spodenki zapodałem A jak dzwoniłem do Mefiego to sie dogadałem sie dokładnie gdzie to bedzie!!!

Sorki moze w sobote teraz coś sie pomysli ale mam nadzieje ze wczesniej to moze ise popalamy i wtedy grilla sie zrobi a nie tak wieczorem !!!! niewiem jak inni !!!

Moze sie wypowiedzą na ten temat!!!!!!!!!

Było dobrze Spocik słabo wypadł ale grill był udany Wołek szukałem kluczy ale ich nie znalazłem czesci do grilla tez niema niewiem co sie z nia stało. Co do grilla w sobote to ja jestem za!!! Niewiem tylko czy moje nowe malenstwo w postaci Niwki nie zajmie mi czasu Postaram sie byc

Szacuneczek

PS Sliwek ty gadzie tez udawałes małpe

sorry kaczy ale ja tez bylem pewien ze bedziemy na 1-nce a tu w trakcie jazdy misiek moowi ze jedziemy na 9-tke.na komoorke tez bys sie niedodzwonil bo padla bateria.jak sobota wypali to napewno niebedzier to od 18 tylko gdzies o 14 albo i wczesniej. i dam ci jeszcze znac sms-em jak cos

Kurce a ja mam takiego pecha że akurat zawsze w spoty mam pracę -taki live -pozatym autko nadal się buduje a co z tego wyjdzie to się dopiero okarze

mam nadzieję ze nastepnym razem pojawie sie

gw..