[ot]Gmail czy ktos korzysta??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a no wlasnie ma ktos konta gmaila??
jak to sie sprawuje sa klopoty jakies?? lepsze to od o2.pl ????

Moja dziewczyna uzywa tego i jest zadowolona wiec smialo mozesz zakladac ...ale tak czy siak najlepsze skrzynki sa na ruskich serverach np mail.ru ja tam mam i jestem b.zadowolony

ja tam wole O2...mam tez tlen i od razu jak dostaje meila to mi sie pojwia informacja w tlenie wtedy wchodze w w thunderbirda i czytam meila
a poza tym zasadnicza wada jest to ze Gmail nie udostepnia adresów serwerow pop3 smtp.

Cytat:
2005-06-17 19:12:59, kabul pisze:
ja tam wole O2...mam tez tlen i od razu jak dostaje meila to mi sie pojwia informacja w tlenie wtedy wchodze w w thunderbirda i czytam meila a poza tym zasadnicza wada jest to ze Gmail nie udostepnia adresów serwerow pop3 smtp.

tesz mam na 02 ale czasem mi to nie pasi szczeoglnie jak niektore wiadomosci przchodza z opoznieniem
co do tej informacji w tlenie to ja uzywam aqq i tesz pokazuje
ale do gmaila mam dodatego do firefoxa mala ikonka w pasku zadan jest i tam pokazuje ile wiadomosci jest. jak sie kliknie to otwiera nowy panel ze skrzynka...
gmaila do thunderbirda tesz sie da skonfigurowac ...
no i sie wlasnie zastanawiam czy przechodzic na gmaila czy nie

Cytat:
2005-06-17 19:12:59, kabul pisze:
a poza tym zasadnicza wada jest to ze Gmail nie udostepnia adresów serwerow pop3 smtp.

Jak nie udostępnia ? Normalnie przecież można odbierać i wysyłać dowolnym klijentem mailowym obsługującym TLS. Trzeba po prostu właściwie ustawić klijenta.

Ja mam i polecam. Od 2 miesięcy nie dostałem ŻADNEJ reklamy na to konto. Jest ciut wolniejsze od polskich serwerów ale ma pojemność 1 GB

Mam tez jeszcze trochę zaproszeń do rozdania więc jeśli są chętni to zapraszam na priv - podajcie tylko maila gdzie wysłac zaproszenie do założenia.

http://www.post-nuke.pl/displayarticle647.html
ja to tu przeczytalem...
no ale o2 tez mam 1gb i tez zadnego spamu sie nie dostaje
a sam powiedziales ze gmail chodzi wolniej wiec nie wiem w czym zachwyt w tym g meilu...

No chodzi wolniej bo to zagraniczny serwer ale nie przeszkadza to w żytkowaniu, Ja tam wole nie mieć stosu SPAMU (na onecie koło 30 maili dziennie).

A ta wiadomości którą podałeś jest stara jak świat i na 100 % (bo sam używam) można normalnie zasysac i wysyłac maila dowolnym programem.

gmail ma teraz 2gb (Ale po co komu tak duzo?? )
co do szybkosci to na moim laczu chodzi szybciej gmail....
no nic panowie nie ma sie tu o co spierac....
kto ma jakies doswiadczenia z tym gmailem to niech daje znac

mam gmaila i o2 o2 nie jest zły ale g mail jest duzo szybszy i jeszcze nigdy nie dostalem spamu zadnego polecam Gmail. Przez to ze nie kazdy moze sobie wejsc na strone i zalozyc konta ktorego i tak nie bedzie uzywał , chodzi to w miare dobrze.
Jesli ktos chce to moge mu wyslac zaproszenie, napiszcie tylko na jaki mail wysłac.

Gmail ma jedna zasadniczą wadę... przy wysyłaniu rar'ów pojawia się "illegal atachement" (nielegalny załącznik) i lipa...

jakby ktos potrzebowal zaproszenie to mam pare

a ja tam polecam yahoo
szybko bezboleśnie i za darmo jeden giga

Cytat:
2006-04-04 16:46:23, PG pisze:
jakby ktos potrzebowal zaproszenie to mam pare

Jeśli możesz to poproszę na kufflo@o2.pl

Cytat:
2006-04-04 19:56:48, kuFFel pisze:
Jeśli możesz to poproszę na kufflo@o2.pl

oki poszlo

Ja również korzystam z G-maila i nie narzekam Najwieksza zaleta jest na pewno brak spamu.

odswiezam
mam pare dodatkowych zaproszen gdyby ktos chcial to moge odstapic