MotoNews.pl

Co można zrobić w MS Paint?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
np takie cóś

bylo

jak widac można :]
ja ogólnie lubie painta
jeszcze tylko dodać mu kolo przezroczysty i bylby najepszym programem graficnzym

jak na mój gust to bez tabletu sie nie obezjdzie takie rysowanie jak na filmiku...

prze koleś ja w PSP takich rzeczy nie potrafie

heh

no piknie piknie

to sie nazywa sztuka a nie przeklejanie gotowych elementow z miejsca w miejsce + gotowe efekty, 5 minut i zrobione...

No ma gość fach w ręku ale na pewno nie robił tego myszką Chyba by się pociachał jak by mu kulka stanęła Fajnie to się ogląda

Super Ale też mi się nie chce wierzyć, aby robił to wszystko myszką

Cytat:
2006-12-06 09:45:52, BUGZ pisze:
heh no piknie piknie to sie nazywa sztuka a nie przeklejanie gotowych elementow z miejsca w miejsce + gotowe efekty, 5 minut i zrobione...

mówisz 5 min i gotowe takie przeklejanie

Ale co to za wielka roznica czy myszka czy tabletem? Czy ktos z Was pracowal z tabletem? Tablet sam rysuje?

Sprzet i program to jedno ale pomysl i wykonanie to juz inna historia

Slawas chodzi mi o to ze dzieki najnowszym wersja programow graficznych wiele rzeczy wykonywanych jest automatycznie i o wiele szybciej i fajnie i dobrze ale tutaj gosc pokazal jak to zrobic w pelni recznie i to trzeba glownie docenic. Zreszta widac ze koles wie co robi chocby po pracach na jego stronie

Cytat:
2006-12-06 10:42:11, BUGZ pisze:
Slawas chodzi mi o to ze dzieki najnowszym wersja programow graficznych wiele rzeczy wykonywanych jest automatycznie i o wiele szybciej i fajnie i dobrze ale tutaj gosc pokazal jak to zrobic w pelni recznie i to trzeba glownie docenic. Zreszta widac ze koles wie co robi chocby po pracach na jego stronie

ee, nie skumałeś o co mi chodzi

Cytat:
2006-12-06 10:50:10, slawas1 pisze:
ee, nie skumałeś o co mi chodzi

A ja skumałem

No mi sie tam podoba

dla mnie tez robi wrazenie ja niestety w klasie podstawowej specjalizowałem się w autach ale w jednym rzucie - troche prac mi pozostało - taka zabawa chyab bez talentu

p.s.
Wygaszacz ekranu Porsche Cayenne z oficjalnej strony - bedzie rysowany od początku na twoim ekaranie

Niezłe