Pochwalić sie musze.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
.....że dnia 18 grudnia Roku Pańskiego 2006 zadebiutowałem na łamach dwu-miesięcznika "BMW-TRENDS"

Artykuł nosi tytuł "Kupujemy używane BMW" i jest na str 60-65
...i niestety zawiera kilka literówek i dwa błędy składniowe, które to powstały nie z mojej winy
Zdjęcia też wyszły średnio....ale i tak jestem dumny jak paw
Być może zaczne pisać dla tego wydawnictwa regularnie

Zapraszam do lektury!!

pierwszy raz slysze o takim czasopismie ale pofatyguje sie i kupie Jest tam jakas wzmianka o Tobie? bo jak nie to olewam

Cytat:
2006-12-18 21:22:30, Bartek1112 pisze:
pierwszy raz slysze o takim czasopismie ale pofatyguje sie i kupie Jest tam jakas wzmianka o Tobie? bo jak nie to olewam

Jestem podobnego zdania ...jak nie ma tam Tomka jawnie i wyraźnie to niech sie w d....ugryzom! ...nawet nie zapytam o to w jakimś empiku ....(bo gdzie siem To kupywa??)

skany byś wrzucił przynajmniej

Cytat:
skany byś wrzucił przynajmniej

jakbys nei wykupil nakladu kalendarzykow to bys nie musial sknerzyc na gazetke heheh

Cytat:
2006-12-18 22:58:05, ETomek_GT pisze:
jakbys nei wykupil nakladu kalendarzykow to bys nie musial sknerzyc na gazetke heheh

ja coś wykupiłem??

zresztą nie mam dresu i nie sprzedadzą mi tej gazetki

wiec tak strona www wydawnictwa to:
http://www.trends.com.pl
Jest to polskie wydawnictwo na wzór niemieckiego VW, BMW Scene

Wzmianka o mnie ...hmm no cóż artykuł jest podpisany
Na zdjęciach jest 520i a i na jednym widać moją ręke.

Kupić ją można w empikach, kioskach, stacjach benzynowych.
Ja kupiłem na orlenie pod moim wydziałem

Jak zes sie tam wgryzl do tej gazety? jakis konkurs byl czy jak?

kumpel pracował jak z-ca rzecznika prasowego w jednym z dużych wydawnictw i dał mi cynk że wchodzi na rynek nowa gazeta.
Spotkaliśmy sie z naczelnym i powstał artykuł. Potem pomysł na nową gazete upadł, ale naczelny - na marginesie bardzo sympatyczny człowiek - uparł sie i od tego numeru ruszył już na własną ręke. Tzn jest to w 100% polska gazeta, nie zaden axel spinger czy jak to sie tam pisze

Widziałem i czytałem to cos w Empiku. Jest Tomka ręka ze złotym Rolexem i podpis pod artykułem . Jeżeli sam to pisałeś jak mówisz to jestem pod wrażeniem. Moje gratulacje.

P.S
Bym zapomniał . Poproszę autograf: od Tomasza Mydlowskiego dla mojego ulubieńca Bartusia