| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2006-12-09 18:53:16 a zbierznosc kolega kiedy robil? przed naprawa? moze po naprawie pasuje ja powtorzyc. moze opony sa sciete i dlatego |
taxi mondeo Łódź / Elbląg | 2006-12-09 18:57:45 podobny objaw jest rowniez przy odbitej feldze . . szybkie, energiczne ruchy kierownicy lew-prawo . . ale tutaj chyba to wina zbieznosci bedzie . .. |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2006-12-09 19:02:01
no to od tego nalezy zaczac |
leo74 Ford Focus Skarszewy | 2006-12-09 19:11:32
tyle że kupiłem ładne opony, dałem do ustawienia zbieżność... po dwóch miesiącach nie miałem już ładnych opon tylko ścięte, pojechałem na poprawę zbieżności... po "poprawie" było od razu gorzej, faktycznie może przez padnięte sworznie w tym samym czasie zbieżność jest ustawona zupełnie bez sensu... teraz wrócę poprawić zbieżność i założę śliczne zimówki... ciekawe co będzie MOŻE ZNOWU ZETNĄ SIĘ. Ale czy poważnie taki objaw to wina opon i zbieżności? Nic w układzie kierowniczym? Mam spać spokojny o prezenty dla dzieci, czy brać nadgodziny na koszty naprawy? |