Nowe miejsce na spoty:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj pokazałem Mefowi jakie mamy z Maydaym miejsce na spoty Zrobilismy pare fot wiec powinny sie tu niedługo pojawic jezeli tylko Mefowi bedzie chciało sie je wrzucic Miejsce fane troszke na odludziu ale to chyba dobrze Jest to stare wislisko tyle ze jest tam idealnie no prawie rowno w zeszłym roku teren był równany zreszta sami zobaczycie na fotach Mozna by było ustalic jakas date i spotkac sie tam co wy na to???

Szacuneczek

To słuszna koncepcja!

Jestem na TAK

Jestem za a nawet przeciw

tak serio to pokazcie foty wtedy sie wypowiem (jesli to ta trawka o ktorej mowiles misiek to jade w ciemno i jestesm na TAK)

pozdrowionka

OK a wiec tak narazie wrzuce fotki na forum te z nowego miejsca.Tak gadałem ze Śliwką i analizowaliśmy to co powiedział Misiek tzn. o oględzinach miejsca.Co wy na to aby spotkac sie na pasie w niedziele tak z ranka ok 12 i jechac zobaczyc to miejsca a puzniej zrobic tego obiecanego grilla/ognisko np na przylasku.Co o tym sadzicie??

Co do placu jak widzicie na fotkach jest duza trawa(nawet udalo nam sie schowac miskowi ktory nas niezmoogl znalesc-mnie i maydaya ) ale mozna ja wyjezdzic.dziur niema az takich duzych-racja ze jakies tam sie znajada bo i na asfalcie sa a co dopiero na polanie.Mysle ze bylo by fajnie

...::KaMiKaDzE SqUaD KrAkÓw::...

Foty juz sa to dobrze Trawa sie nie przerazajcie 2 albo3 przejazdy i zniknie teren jest taki ze wszystkie autka powinny dac sobie rade no moze oprocz CRXa Zagla. Nic sie złego nie powinno dziac no moze poza tym ze jak bedzie rozjezdzona trasa to autka z tamtat czyste nie beda wychodziły. Plusy sa takie ze mozna szalec na łapie do woli bez straty ogumienia i poslizgac sie troche bokami zreszta jak bedziecie chcieli zobaczyc to sie odrazu przetestuje A co do grilla to zajmiemy sie tym z maydayem Jak cos to niekonniecznie godz 12 bo mozna ustalic pozniejsza pore jezeli bedziemy robic grilla to uwazam ze lepsza bedzie godzina ok 17 zazwyczaj nie jadam grilla o tak wczesnej porze. Jagbysmy zaczeli o 17 to ok 17:30 bylibysmy na miescu spotkan ogledziny i jakas proba to bysmy skonczyli ok 18:30-19:00 i potem mozna smazyc grillka do ranka Co wy na to???

No kozacko ja tak tylko walnolem godzine 12.Mysle ze jesli by to wypalilo to mozna by sie o 16 spotkac na pasie - zaczekac do 16.30 az wszyscy przyjada i jechac.misiek mysle ze z twojej strony bylo by bezsensu jechac na pas i spowrotem tam skoro to prawie kolo ciebie i maydaya tez sie to tyczy.

Miejsce wydaje sie równa ale ktos by tam moze kosiarką wpadł i ta trawe skosił bo tak mozna ale traktorem jechać!!!

A tak aporopo to dgdzie to dokładnie jest i ile od pasa w Czyżynach!!

AJesli chodzi o tego grila to dajcie znać wczesniej albo ustalmy jakąs date bo trzeba sie czasowo jakoś ustawić to nie jest tak z dnia na dzień!!

Co do miejsca jest to ok 13 KM od pasa w strone Przylasku,Niepołomic,Nowego Brzeska.
A co do grilla to mysle ze bedzie to napewno niedziela tylko krwstia godziny ale raczej popoludniu

Yyyyyyy troche to smiesznie wyglada. Ja osobiscie poza grilem nie widze tam zadnej innej opcji robienia czegos.
No a nie ma tam gdzies obok jakiegos asfalta fajnego?

Ładna okolica ale co do kręciołków to ja nie wiem...trzeba to zobaczyć na żywo

Hmm Trawka Wyglada interesujaco ale do jezdzenia na ............ a nie samochodem jak dla mnie... jakby sie jej pozbyc to juz moznaby .. tylko na ziemi.... znaczy tam gdzie trawa rosnie to moze byc problem z probami jakimis ze wzgledu iz po paru przejazdach zapewne utworza sie koleiny i lipa... chociaz ja sie nie znam tym bardziej ze nie jestem w stanie trzezwosci umyslu w tej chwili :] ale zobaczec zawsze mozna... a grillll no dobra rzecz tak nad przylaskiem to moznaby to zorganizowac mysle ze niedziela okolo 19 to jest dobra pora no wiec wypowiedzialem sie Mefi bo kciales nie mam fury wiec nie pisze wiecej...

Pozdrawiam KSK ..... i sympatykoffff

Elllom

Nie Corn wcale nie jest tak zle jak wyglada Trawa jest rzadziutka tyle ze wysoka zalezy kto co lubi ja mam tył naped wiec nie narzekam W sobote z maydayem zrobimy pare probnych przejazdow itor bedzie jagby co to wpadniemy tam z kosiara zobaczycie to bedziecie mogli sie wypowiedziec na stowe. A co do grilla to tak tak bedzie musi byc Przynajmiej mam niedaleko do domu 2 kilosy wiec jak niebedo domagał to i tak jakos trafie przynajmniej zawsze mi to sie udaje Moja propozycja to jr=ednak o 17 na pasie a potem do ranka

Szacuneczek

Misiek do rana spoko ale wtedy z soboty na niedziele... bo w pon niektorzy do pracy/szkoly ida nie sadzisz ?

Misiek cwaniak bo juz wszystko skonczyl wiec on ma wolne a o nas pracujacych/uczacych sie zapomnial.
Spoko grill niebedzie do rana-max do 22-23 a na nocke to sie zrobi kiedys jeszcze.
Narazie niewiem czy wiecie ale pada .Mam nadzieje ze do niedzieli przestanie choc prognozy na to niewskazuja

Co do miejsca to mam wątpliwości bo to masacra ta trawka ma prawie metr a po 2,3 wariacjach to będzie błocko i zacznie się Camel Torphy , wiem że krytykować jest łatwoale bez urazy ja też postaram się coś wykukać jadnak z kawałkiem asaltu na 400 m, a co do gilla to styknijmy się w tygodniu i ustalmy miejsce i godzinę ale ja też niestety pracuję i nocki tera to moja słaba stronka i nie zawsze mam kogo z dzieciakiem zostawić .ale mam zarombistemiejsca na grilla poza krakiem i dniowego .

Szacuneczek
Pozdrowienia dla CAŁEJ EKIPY KSK I SYMPATYKOOOOOFFF

Wlasnie sie tak zastanawiam czy sie oplaca tam jechac w niedziele zobaczyc to miejsce i na grilla no bo leje i w miejcu bedzie bloto.

fajne miejsce na jakis spot ale lipa żadnych prób ani wyścigów równoległych sie tam nie da zrobic

rownolegle to kawalek blizej jest asfalcik calkiem niezly.a pruby na tym miejscu mozna robic (trawe sie wyjezdzi) ale tylko jak od kilku dni swieci slonce bo to logiczne ze jak pada deszcz to jest tam mokro.narazie jest pas-puzniej jak go zabraknie to bedzie tamto miejsce

Hehehehe, no miejsce fajne na spot grillowo-imprezowy. Ale panowie jak wy sobie wyobrazacie palenie gumy na trawie ? To jest parodia. Lepiej z tego zrezygnowac. Podobnie proba zrecznosciowa, chyba ze ktos jest kamikadze (to nie aluzja). Rownoleglych po trawie tez sobie jakos nie wyobrazam. Jednym slowem fajne miejsce - na piknik